5 Dårlige vaner jeg har

Instagram – Hater når jeg bare skal kjapt inn på Instagram for å poste noe, også ender jeg opp med å scrolle rundt der i 40 minutter… Haha. Skulle ønske jeg kunne si at det skjedde kun sjeldent, but nope.

Rush hour – Når jeg skal ut og handle, dra hjem fra Oslo, osv glemmer jeg alltid at det er rush hour mellom 15-17. Det er jo et helvete å sitte i kø, og jeg kan dra på alle andre tider i døgnet. Men av en eller annen grunn ender jeg som oftest med å dra ut akkurat når det er masse kø. Altså..

Serier – Hvis jeg først finner en serie jeg liker, da får jeg helt hang-up i serien og jeg vil gjerne binge alt på noen få dager. Har hendt noen (les: mange) ganger at det har gått utover jobb. Haha. Men jeg prøver i alle fall å gjøre noe produktivt mens jeg ser på serien da. I det minste.. Hehe.

Body lotion – Jeg sier det alltid til meg selv; bitch nå er du tørrere en ørkenen på leggene, husk body lotion. Husker jeg det? Never.

 

Cola og Redbull – Jeg er helt avhengig av Cola Zero og Sugarfree Redbull. Klarer aldri å spise et måltid uten at jeg har en cola zero ved siden av. Da mister jeg matlysten og blir kvalm. Redbull holder meg gående igjennom dagen, og jeg elsker det! Skulle ønske at jeg ikke var avhengig av noen av de, for jeg hater det å være avhengig av noe. Men jeg har prøvd å slutte med redbull en gang og det var det mest søvnige måneden jeg har noensinne hatt. Så ja, det skjer ikke.

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg