5 Ting du ikke visste om meg!

Utålmodig – Jeg er en ekstremt utålmodig person. Altså, jeg drar virkelig utålmodighet til et nytt nivå, haha. Jeg elsker virkelig når ting er efektiv og jeg hater når ting går tregt, da er det noe inne i meg som koker skikkelig!

Løsninger – Siden jeg er utålmodig klarer jeg alltid å finne enklere og kjappere løsninger på det meste. Det er min lille superpower. Har virkelig et talent for å effektivisere absolutt alt, og jeg klarer å se løsninger der andre bare ser treghet.

Håndskrift – Siden jeg er venstrehendt måtte jeg først lære meg løkkeskrift (lykke til om du er venstrehendt, for det er umulig!) også fikk jeg lov til å skrive med blokkbokstaver. Blander du det med å være utålmodig, så får du en veldig pen håndskrift som veldig få klarer å tyde, ehe.

Snakker til meg selv på andre språk – Haha, jeg er garantert ikke den eneste som tenker litt høyt innimellom. Forskjellen er nok kanskje at jeg aldri gjør det på norsk på min egen dialekt. Det føles bare rart og kleint. Jeg prater derimot heller på engelsk, litt spansk eller svensk. Oh yes, det er en av triksene jeg bruker for å bli flink i språk. Ikke uten grunn at jeg kan snakke svensk som at jeg skulle bodd der halve livet, også har jeg basically kun vært på Svinesund, haha.

 

Klakker med neglene – Jeg har en rar vane med at jeg drar tommelneglen bak og foran de andre neglene, så da lager en sånn klakke lyd. Vanskelig å forklare. Men jeg tror Per Fredrik er greit lei den lyden for å si det sånn, haha.

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg