Hagen før vs nå! Ekstrem forskjell!

I går la jeg ut et innlegg der jeg viste dere hvordan hagen så ut i april, juni og juli i år. Det var jo en sinnsykt forskjell. Se hele bildedrysset HER. Når jeg hadde skrevet det innlegget fikk jeg lyst til å ta en titt på hvordan hagen så ut før vi reiv den mai / juni 2019.

Da reiv vi jo vekk nesten alt det gamle, fjernet alt tømmeret som var helt oppspist av insekter, fjernet svære thujaer som tok opp halve hagen, utvidet hagen til tomtegrensen, bygde mur sånn at hele hagen ble rett og ikke bare i bakker og dumper slik den var før, og vi satt opp villaport. Nå er jo nesten hele hageprosjektet fullført, og det er så sinnsykt å se hvor forskjellig det ser ut her!

 

Sist men ikke minst; her er dronebilde av april 2019 vs juli 2020. Forskjellen er så sinnssyk!

 

Det er så gøy å se hvor stor forskjell det faktisk har blitt! Det føles jo nesten som et nytt hjem. Hehe! Nå er det jo endelig slik vi vil ha det. Før var det jo en helt annen stil også var det masse svære trær i hele innkjørselen. De trærne var nydelige om sommeren, men resten av året så det ikke ut. På bildene fra verandaen ser dere jo hvordan trærne så ut sommeren for et par år siden, da det var varmt. De var jo helt brune! Uffameg! For ikke å snakke om den jobben med løvblåseren hvert år.. Det ene året fylte jeg uten å overdrive 35 søppelsekker med løv. Altså!!

Så ja, som sagt store forskjeller. Liker veldig godt hvordan det har blitt nå! Og nå er jo hagen også nyetablert, så alt jeg har plantet i år kommer til å bli mye større med årene!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg