5 Beauty hacks

annonse – Lindex, kicks


Rosa / rød i huden?
– De fleste nordmenn har rosa undertoner i huden, og det er helt vanlig. Men om du vil jevne det litt mer ut og får mer gyllenhet i huden, kan du bruke DENNE selvbruningen og være flink med å bruke DENNE body lotion’en. Tørr hud blir ofte mye mer rød siden den er irritert, så ved å tilføre masse fuktighet unngår du det.

Neglebånd – Jeg takler ikke når neglebåndene siger nedover neglene. Liker den cleane looken når de er dyttet helt opp. Men det er ekstremt mye dårlige verktøy der ute for å dytte opp neglebåndene, og jeg har prøvd mye! DENNE er seriøst amazing og det er den eneste jeg noensinne har vært fornøyd med!

Drysser øyeskyggen? – Da kan du legge SÅNNE under øynene når du påfører øyeskyggen. De fungerer som skjold så du slipper å bli full av øyeskygge under øynene innen du er ferdig.

 

Anspent i ansiktet? – Gi deg selv skikkelig pleie med DENNE amazing ansiktsmasken som gir masse fukt, og legg DENNE i kjøleskapet litt før du bruker den til å massere ansiktet. Fungerer amazing.

Billig og bra foundation? – Hvis du vil ha en billig og bra foundation, som dekker godt og etterlater huden dewy og fin, bør du teste DENNE. Det er min favoritt billigfoundation, og jeg elsker den!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg