Nå er julen pakket ned..

I dag startet jeg dagen med å pakke ned siste rest av julen. Pakket ned det meste av julepynten for et par dager, men juletrærne nektet jeg å ta ned før i dag. Juletreet i stua skinner så utrolig fint, og føler det er selve kronjuvelen av julepynten, så den klarte jeg ikke å gi slipp på før i dag.

 

Det er både deilig og trist at julen er ferdig. Det er selvfølgelig trist siden julen er så magisk, men nå kjenner jeg at jeg er så sinnsykt klar for å stå opp tidlig igjen, spise sunt, trene, ikke ha sosiale planer nesten hver dag og kunne fokusere på jobb og meg selv.

Jeg er så glad for at jeg har hatt en så magisk desember. Det har virkelig gitt en nydelig slutt på et år som har vært ganske hardt. Jeg er veldig klar for å gå inn i et nytt år med et nytt mindsett, og forhåpentligvis blir 2020 mye bedre på alle plan eller hva 2019 var.

Med under 8 timer igjen av året, og ikke minst; tiåret, tenker jeg på alt som har skjedd, og alt jeg håper og vil at skal skje det neste tiåret og året. Jeg aner ikke hvor livet mitt er om 10 år, men det eneste jeg vet er at jeg gleder meg til hver dag og skal nyte hele reisen!

Nå er vi på vei inn til Oslo for å feire nyttårsaften på The Thief. Gleder meg til å feire nyttårsaften med Per Fredrik og Chloe! Håper dere får en nydelig nyttårsaften, også snakkes vi senere i dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg