Slik har vi pyntet huset utendørs til jul!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en koselig jul- og bursdagsfeiring hjemme hos moren til Per Fredrik. Rett før jeg dro hjemmefra rakk jeg endelig å få knipset bilder av hvordan vi har pyntet utendørs i år.

Det har regnet så vanvittig mye i det siste, så jeg fikk ikke hengt opp pynten før nesten midten av desember. Det er litt i seneste laget for min del. Hehe! Men bedre sent enn aldri.

  

Vurderte nesten å ikke henge opp noe i år. Vi bor jo midt på en byggeplass, både med tanke på at vi fortsatt er midt i hageprosjektet og fordi at det bygges 9 nye hus rett ved siden av oss og det opplegget der tar opp mye av plassen rundt oss.

Så ja, jeg var litt sånn “hvorfor gidde å pynte når det ser helt hærja ut utendørs?”. Men så tenkte jeg at jeg får bare gjør det beste ut av situasjonen. Kjenner jeg er glad for at jeg pyntet, for det er jo så koselig å kjøre inn i gårdsplassen når det er så mye lys!

I år valgte jeg å bruke masse lyslenker på thuja’ene. Det blir nok en del finere neste år, da de har grodd seg mer sammen. Men det er en start!

Ah, dette treet skinner fra veien 500 meter unna og det er så koselig å se “juletreet” i hagen!

Må selvfølgelig ha et juletre ved inngangen til huset. Legg merke til Chloe som er bittelitt nysgjerrig på hva jeg driver på med! 

Ah, jeg elsker virkelig julepynt! Syns det er så gøy å se hvordan andre pynter, og noe av det jeg syns er mest koselig i desember er å kjøre på kvelden når jeg kan se alle julelysene som folk har pyntet opp med. Det er jo så mye fint! Send meg gjerne bilder av hvordan dere har pyntet på instagram @stinablogg . Elsker å se hva dere gjør!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg