Lei av julen?

Nå skal jeg straks dra til Drammen. I kveld skal jeg ut og spise middag med Pia og Susanne. Det er vel de to venninnene i livet mitt som jeg har kjent aller lengst.

Vi rekker ikke å møtes så ofte, men det er veldig koselig når vi først er sammen! Det er jo alltid så mye som skjer i livene våre, så det er alltid mye å catche up på, hehe!

Herregud, desember har virkelig vært tidenes mest sosiale måned. Føler jeg har vært mer sosial enn noensinne, haha! Det har vært så mange julebord, julefeiringer, fester og selskaper at jeg har kommet ut av telling. Men det hører jo julen til! Selv om jeg kjenner det skal bli deilig å få litt mer tid til jobb og alenetid i januar. Hehe!

Har ikke engang rukket å sette meg ned og planlegge 2020 engang. Det gjør jeg alltid hver romjul. Men i år har det rett og slett vært for mye sosialtid og tid hvor jeg har vært syk. Så jeg får heller gjøre det på nyåret.

Desember er amazing, men jeg er glad det bare er en måned i året. Selv om jeg kommer nok til å sitte i krisemodus 5 januar og savna jula sykt mye. Haha! Kjente det stakk litt i magen allerede i går når vi pakket ned det meste av julepynten. Det er jo så sinnsykt koselig med julen! Men nå kjenner jeg at jeg begynner å bli klar for rutiner, sunn mat og tid til jobb igjen, hehe!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg