7 Ting jeg forlater i 2019

Nå er det ikke lenge igjen før vi går inn i et nytt år, og ikke bare et nytt år, men et nytt tiår. Jeg har opplevd så mye og blitt voksen i løpet av dette tiåret. Selv om det siste året har brakt med seg mye bra, er det en god del ting jeg vil legge igjen i 2019, og her er 7 av de.

Være for hard mot meg selv – Jeg er altfor flink til å være hard mot meg selv. Jeg må lære meg å være mer snill mot meg selv, og ikke forvente at jeg skal være superwoman hele tiden.

 

Prokrastinering – Jeg er en person som er nødt til å ha deadlines, om ikke blir ikke ting gjort. Altfor ofte sitter jeg og bare kaster bort tid fordi jeg ikke orker å sette igang med det som faktisk må gjøres. Men det er det slutt på nå! I 2020 skal mottoet mitt være “det som jeg gjør ferdig nå, slipper jeg etterpå”.

 

Angst og depresjoner – Lettere sagt enn gjort, men jeg skal i alle fall prøve å legge en lang og vond periode bak meg og gå inn i 2020 med et friskt pust og bedre psyke.

 

Dårlige treningsrutiner – I 2019 har jeg hatt helt ræva treningsrutiner. Aka, jeg har ikke hatt rutiner. Det har bare blitt trening her og der. 2020 skal bli et kick ass år, og da er trening for viktig til at jeg ikke skal ha ordentlige rutiner!

Drittmat – For at psyken og kroppen min skal ha det bra i 2020, må jeg legge igjen mye av drittmaten i 2019.

 

Alt vondt som skjedde i tiåret – Et tiår har gått, og selv om det har vært mange fantastiske opplevelser, har det også vært mange vonde. Nå er det på tide for meg å legge de ned i en mental boks, og sette den boksen vekk for godt.

 

Ikke høre på meg selv – I 2019 var jeg altfor dårlig på å høre på hva jeg faktisk trengte. Om det bare er en tur i skogen, en tur på spa eller å dra til Oslo, så er jeg nødt til å bli flinkere til og lytte på meg selv. Så jeg ikke går helt tom for livsglede og inspirasjon.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg