10 År reunion med ungdomsskolen!

I går var jeg på 10 års reunion i Hokksund sammen med de jeg gikk på ungdomsskolen med. Det var så utrolig gøy å se igjen hele gjengen!

Noen av de så jeg for tre år siden da vi hadde reunion med barneskolen, men de fleste har jeg ikke sett på hele 10 år. Herregud så mye folk hadde forandret seg, og så voksne de var!

Isabella og Lisa – To av mine nærmeste venninner på ungdomsskolen og vgs!

 

Jeg dro først til Pia så vi kunne catche up litt først. Det er ikke sååå lenge siden vi har sett hverandre, men omg så mye som har skjedd siden sist!

Når vi ankom festen fikk vi hvert vårt kort (jeg trakk ruter 9), som skulle vise oss hvor vi skulle sitte. Alle satt annenhver gutt og jente, og det var tilfeldig med hvem vi endte opp ved siden av. Morsom måte å gjøre det på, og jeg kom i snakk med folk jeg nesten ikke snakket med på ungdomsskolen engang, hehe!

Pia – bestevenninnen min fra barndommen!

 

Vi ble ganske mange i går, og ganske sent utpå kvelden fikk vi tatt et gruppebilde av mange av oss som var igjen til slutt!

Alt i alt ble det en utrolig koselig kveld i går. Siden jeg har vært veldig forkjølet og dårlig de siste dagene, drakk ikke jeg. Men det var faktisk null stress, og selv om vi ikke hadde sett hverandre på 10 år så føltes det virkelig ikke sånn i det heeele tatt. Hehe!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg