Slik er stua pyntet til jul!

annonse – kremmerhuset

Nå har jeg endelig fått knipset bilder av hvordan stua er pyntet til jul. Haha, dette blir litt av et bildedryss. 25 bilder!! Tullet virkelig ikke når jeg tidligere sa at jeg måtte dele opp julepynten i huset i flere innlegg, hvis ikke hadde det blitt et altfor langt innlegg. Burde nesten delt opp dette også, men jeg kjører hele stua i ett innlegg.

Har allerede laget innlegg om hvordan jeg har pyntet på kjøkkenet som du kan se HER, og et om hvordan vi pyntet juletreet som du kan se HER.

STJERNESKÅLHER
JULETRE SKÅLHER
LYSHER
FUGLERHER
KANELHUSHER
KONGLEHER  70% RABATT NÅ!

Jeg elsker skogstema, og i år fikk jeg endelig kjøpt mose som ikke stinka og som jeg kunne pynte opp på bordet med. Syns det ble så lekkert med rådyret, konglene og fuglene. Også må jeg jo ha litt pepperkaker og klementiner stående så jeg kan momse når jeg vil, hehe!

ADVENTSSTAKEHER
RÅDYR LITEHER
RÅDYR STORTHER

KONGLEKULEHER
NUDE KULEHER
GRØNN KULEHER

 

Syns det er så lekkert å legge noen julekuler oppi lysfatet, så de virkelig kommer frem! Måtte ha noen rådyr også, hehe!

Hahahaha, jeg ler meg ihjel av dette bildet av Chloe! Sure lille tassa! Det er forresten fra hun var en liten valp. Haha!

Hvert år tar vi bilde til julekort, og det rammes inn og settes i vinduskarmen. I år er det 5. året på rad vi gjøre det, woho!

Jeg elsker snøkuler, og i fjor hadde jeg lagt alle opp på loftet. I løpet av vinteren hadde det blitt så kaldt der at alle hadde fryst til is, og når jeg skulle pakke de opp i fjor hadde alle knust! Så kjipt!

Så da måtte jeg starte samlingen min heeelt på nytt. Fikk denne til jul av mamma i fjor, og den er så fin! Det er innebygget spilledåse på den som spiller den koseligste julemusikken!

Her er det jeg sitter og jobber fra. Har kontor i naborommet, men jeg liker meg best i stua. Blir mest kreativ der av en eller annen grunn, hehe!

Kjenner det klør litt i rydde fingrene mine når jeg ser oppe på kjøkkenskapene. Haha! Det er egentlig ryddig der, men det ser virkelig ikke sånn ut!

 

Phew, det ble et langt innlegg! Nå håper jeg at julestemningen deres er boostet! Kanskje du fikk litt inspirasjon til å pynte hjemmet ditt litt ekstra i år? Jeg syns i alle fall at det er supergøy å pynte opp skikkelig og gjøre masse ut av julen. Det er da jeg virkelig får julestemning og koser meg ekstra mye!

 

 

19 kommentarer

Siste innlegg