Throwback: Headere på bloggen siste 6 år

På morgenen i dag ble jeg sittende å se igjennom mange av de gamle headerne, og jeg fikk meg en god latterkrampe. I løpet av de 6 årene jeg har blogget, har jeg hatt en god del headere her på bloggen. Noen som jeg fortsatt syns er fine, og noen som bare er helt krise! 

Siden jeg selv elsker å se litt throwback bilder, tenkte jeg det kunne være gøy å vise dere noen av de headerne jeg har hatt i løpet av min tid som blogger. Forbered deg på en god latter og en del cringe øyeblikk. Haha! 

 

Dette var en av mine første headere helt tilbake i 2010. Husker en venninne lagde den for meg, og jeg var såå fornøyd! Den dag i dag kunne jeg virkelig tatt noen andre bilder av meg selv, ser jeg. Herregud, hva skjer med bryna mine på det venstre bildet? Yikes! 

Altsååå..?

Åh, den headeren her husker jeg så sykt godt! Den syns jeg fortsatt at er så fin, og jeg kunne egentlig tenke meg noe ala dette igjen. Selv om det er litt vanskelig å ta bilder forran rosebusker nå da, og jeg har heller ikke så mye redigeringsskills. 

Her hadde jeg fått full dilla på blomsterkranser, og måtte jo selvfølgelig vise det frem på headeren! 

Igjen; blomsterkranser.. 

Her hadde jeg nettopp flyttet til Oslo, og begynte å få en litt mer voksen og mer clean stil. 


Dette var min forrige header, som jeg hadde rett før den headeren jeg har nå. 

 

Når jeg ser igjennom alle disse headerne får jeg skikkelig lyst til å lage en ny header. Den jeg har nå er jo litt kjedelig, selv om den er fin nok på en måte. Er det noen av dere som er flinke til å lage headere som kan hjelpe meg med å lage en ny header? Send meg mail på [email protected]

Bilder må jeg virkelig få knipset. Kanskje jeg skal prøve å knipse noen på Gran Canaria siden jeg reiser dit om en uke? Er jo litt mer fint der, enn i gråe Norge.. Selv om det var sol i går da. Men hey, er ikke akkurat noen blomster og sånn stæsj jeg liker ute nå! 

16 kommentarer

Siste innlegg