Bare meg som er rar?

Nå har vi nettopp vært ute en tur og proppet i oss så mye indisk mat at vi kommer til å være mette til neste uke. Haha! Eller, kjennes i alle fall sånn ut.

Det er en indisk restaurant her som er helt vill god. Vi har vært der to dager på rad, og Per Fredrik har bestilt 3 forskjellige kyllingretter hver gang fordi det er så godt!

Etter vi hadde spist gikk vi en tur ned til stranda. Siden hotellet har 4-5 gigantiske svømmebasseng, og veldig deilig solsenger med ly for vinden er det liksom ikke noe vits i å stikke helt ned til stranda for å sole seg. Men det var kjempe deilig å bare stikke føttene i sanda, og føle på det. Okey, jeg er sikkert litt rar der. Men det er et eller annet med det å bare kjenne sanden mellom tærne.

Jeg hadde med kameraet og fjernutløseren, så vi fikk knipset litt bilder sammen. Syns de bildene her ble så koselig og fine at jeg vil henge et av de på veggen når jeg kommer hjem! Så koselig!

Nå er det en liten stund siden vi kom tilbake til hotellet. Jeg begynte å bli litt dårlig. Antageligvis har jeg ikke vært flink nok til å drikke vann i solen, så jeg er nok ganske dehydrert. Så vi kjøpte med en haug flasker med vann opp til hotellrommet.

I kveld skal vi bare slappe av med litt god mat og godteri på hotellrommet. Kjenner man blir ganske trøtt og slapp innen kvelden kommer, når man bare har vært i stekende sol hele dagen. Lå jo på solsenga fra 10-11 til 14-15 i stad, så det er jo en stund, spesielt når man kommer rett fra iskalde vinter-Norge.

13 kommentarer

Siste innlegg