Livredd for å blogge

Nå har det gått noen dager siden jeg var innom her sist.. Det er en uke siden jeg kom hjem fra Gran Canaria, og jeg har virkelig ikke klart å komme igang med bloggen igjen.

Det er mange grunner til det, noen som jeg helt ærlig vil holde for meg selv, og en jeg kan fortelle dere om.

En av grunnene er at jeg i perioder blir livredd for å blogge. Hvert eneste ord jeg skriver på denne bloggen blir nøye lest av tusenvis av mennesker, og jeg må konstant veie ordene mine og være ekstremt forsiktig så jeg ikke tråkker noen som helst på tærne, for om jeg sier én eneste ting feil; da bryter helvete løs. Da får jeg tusenvis av hatkommentarer, blir latterliggjort på Jodel, instagram, forumer og på facebook.

 

Jeg vet at det å få dritt dessverre er en del av bloggpakka og det å være en offentlig person, og som regel takler jeg alt hatet ganske greit. Men noen ganger er det vanskelig å stå sterkt og gi blaffen i alt hatet.

Jeg er jo bare et helt vanlig menneske, som lever et ganske normalt liv, så det blir tøft noen ganger å takle alt sammen. Jeg vil liksom ikke sitte her og klage. For herregud så heldig jeg er som har muligheten til å leve av å skrive om livet mitt og mine interesser.

Det meste som blir sagt er jo faktisk bare positivt, og jeg er så takknemlig for all den kjærligheten jeg får av dere! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg når jeg får skjønne kommentarer og meldinger fra dere. Det gjør alt virkelig verdt det!

Det er akkurat det som gjør det ekstra kjipt når jeg ikke klarer å blogge. Jeg vet det er så mange som blir skuffet fordi dere er vandt til at jeg blogger tre ganger om dagen, og plutselig blir det bråstopp.

Jeg håper og tror at dere har forståelse for at blogglivet og livet generelt kan være litt tøft noen ganger, og at jeg bare må ta litt pause iblant for å puste og kunne komme sterkere tilbake.

 

 

9 kommentarer
  1. Huff, det er så dumt at det er sånn, Stina! Jeg tror mange av oss har stor forståelse for at du ikke blogger i blant, de fleste av oss har jo helg/ferie samt sykedager om vi ikke føler oss i stand til å gå på jobb. Kanskje det hadde vært enklere for deg å spare opp noen “bufferinnlegg” som du kan poste når du ikke føler for å blogge? Ala i stedet for å blogge tre ganger om dagen kan du blogge en gang, og spare opp innlegg de dagene du er i siget til de litt tyngre dagene 🙂
   Vil bare si at jeg har fått et kjempefint inntrykk av deg via Bloggerne, og det har ført til at jeg har begynt å lese bloggen din fast. Elsker at du har “tæl”, og syns det er dritkult at du har laget StinaLashes ut av intet, og det i en alder av 26! Jeg er like gammel som deg, og det eneste jeg har gjort på egenhånd er å skaffe meg katt. Haha. Håper du kan se bort i fra haterne, og fokusere på de som heier på deg 🙂

  2. Syns det er bra at du åpner deg for leserne og viser litt ærlige sider ved deg selv og livet generelt. Tror de aller fleste har skjønt at livet ikke bare er en lek på roser, blogger eller ei. Håper ting ordner seg for deg.

  3. To write a blog is a job like any other and in some ways even more stressful, so you MUST take time off to rest! It’s not good to work every single day, not in any job! Nowadays the trolls are so nasty one must be very brave to have a blog. Ok, if it’s a blog without anything personal, ever (like only food recipes without own name) it can be rather “safe”, but if the blogger gives readers something of her/his own life, there is always the possibility of a shitstorm. But that is also the way to readers hearts. A food blog can be nice, but I don’t LOVE a blog like that. It’s the personal touch that makes the blogger feel like a friend. So take care of yourself and rest assured most of us readers are with you, love and support you! Sending you good energy and sunshine! 🙂

  4. Men kjære vene, jeg tror personlig at de som sender hater-meldinger, er personer som kanskje ikke har det bra sjøl eller av ren misunnelse…. Tror du heller skal se på de med sympati og omsorg, for de trenger sannsynligvis hjelp 🤔

  5. At man er en offentlig person betyr ikkje at man er fritt villt.
   Alikevel tror eg at terskelen er lavere fordi *du har det så bra * og det har neppe de
   se bare på Anne Brith, de sa de sku fortsette til hun la ned bloggen -det skjedde så de vant. Eg vet hun vil bare besytte barna…..men alikevel…er så himla trist at man ikkje kan få slutt på tullet.
   Man må da ha ulike meninger og liv uten at man skal bli truet og hatet og få dritt….men eg ser det er de samme som får det…og de samme som ikkje
   Må være en grunn..eg vet ikkje hva den er,men av de eg leser er det jo du, AB, Pilotfrue,IRaad, Sophie Elise som får mest pes….mens Konatil og pappahjerte og Marthe Borge får ingenting….Konatil har da blir diskutert på jodel fordi un er for kjedelig og ingenting skjer med henne..så der har du den igjen 😀

   When people drag you down its only because the already are beneath you

   <3

  6. Så trist å lese at du faktisk blir redd for å blogge, noe som jeg kan forstå!
   Men jeg håper det aldri blir så ille at du slutter å blogge, for i mine øyne er du en av de beste! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg