I disse Korona tider..

På lørdag fikk jeg endelig sett igjen litt flere av Drammensjentene! Vi hadde vinkveld på Skype på fredag for litt over en uke siden, og det var så koselig med hele gjengen samlet.

Nå var det skikkelig lenge siden vi alle hadde samlet oss ansikt til ansikt. Det er jo ikke bare-bare å finne på noe sammen nå. Men fire av oss fikk samlet oss på lørdag, og vi fikk en skikkelig fin gåtur med grilling. Så koselig!

Vi startet på “Drafns hus” og gikk opp til “Blektjernstua”. Liten men koselig gåtur! Var gøy å se skikkelig utsikt utover Drammen fra starten av løypa!

Det er jo litt merkelige tider nå med alt som skjer med Korona. På turen var vi supernøye med å holde god avstand til hverandre  og det ble mye antibac, spesielt når vi grillet.

Når vi skulle spise satt vi langt ifra hverandre. Godt vi fant en plass i skogen der vi kunne sitte for oss selv, for man må ha litt høyere lydnivå, så ikke alle hørte gossip’en, heheh!

Ingen skogstur uten kvikk lunsj!

 

Håper dere alle tar vare på dere selv om dagen og holder dere trygge. Å gå turer er supert for å holde seg sosial, så lenge man er maks 5 personer og holder god avstand til hverandre. Jeg skal uten tvil ta med meg Chloe og utforske enda mer av Sandefjord i denne tiden!

1 kommentar
  1. Også viktig at alle har med hver sin mat, og at man ikke bruker samme ketchup osv. Det hjelper liksom ikke med avstand hvis man spiser fra samme pølsepakke eller deler kvikklunsj, boller osv. Det er mange som ikke tenker på det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg