Slik fikser jeg neglene mine

annonse – lindex

Nå som alle beauty salonger er stengt, er det mange som stresser over hvordan de skal fikse neglene sine. Selv har jeg fikset mine egne negler i flere år. Jeg gikk til negleteknikker i mange år, men jeg ble til slutt så utrolig lei av å sitte rett opp og ned på en stol og glane ut i lufta i 2 timer, hver gang jeg skulle fikse neglene mine. For ikke å snakke om hvor lang tid jeg brukte på å kjøre til salonger i Oslo.. Og kostnadene…

Så ja, jeg begynte rett og slett å fikse mine egne negler. Det er superlett, jeg bruker maks 10 minutter på å sette de på, og de sitter som regel i en 7-10 dager avhengig av om jeg har vært veldig hardhendt med de, hehe!

Siden så mange av dere lurer på hvordan jeg fikser neglene mine, kommer det en liten tutorial nå. Jeg har også funnet frem noen dødslekre og billige negler dere kan få tak i på nett, som ligger lengre ned i innlegget.

Steg 1: Jeg bruker alltid en slik neglfil som på under bildet, til å file vekk gammelt neglelim og gjøre neglene litt mer ru, sånn at neglene sitter bedre. Trenger ikke å file mye, men bittelitt.

Steg 2: Deretter former jeg neglene. På sidene av neglene filer jeg sånn at selve neglen blir litt smalere. Jeg filer også lengden og gjør de jevne. Jeg liker ikke at mine naturlige negler har noe særlig lengde, da det synes på undersiden av de falske neglene, så jeg filer mine egne korte.

Steg 3: Jeg bruker den øverste delen av redskapet på bildet under, til å dytte tilbake neglebåndene mine. Også går jeg over neglebåndene forsiktig med den første filen for å jevne ut hakk i neglebåndet. Du kan gjerne smøre lotion på neglebåndene først, om du vil mykne de opp.

Steg 4: Vask hendene godt og få vekk alt av pussestøv fra neglene.

Steg 5: Legg frem neglene du skal bruke. Prøv de på før du tar på neglelim. Er de litt for brede, kan du bare bruke en fil for å justere.

Steg 6: Påfør neglelim og sett på en negl. Hold i 20 sekunder. Gjenta på alle neglene. Liker å ta tomlene til sist så de ikke er i veien mens jeg setter på resten av neglene.

Jeg pleier å vente minst en time før jeg får neglene våte, sånn at neglelimet kan tørke skikkelig. Er ikke sikker på om det er nødvendig, men det er i alle fall noe jeg pleier å gjøre, hehe!  

GULL NEGLER – HER
HVIT NEGLER – HER
RØDE NEGLER – HER

HVITE MARMOR NEGLER – HER
SVARTE MARMOR NEGLER – HER
ROSA MARMOR NEGLER – HER

 

6 kommentarer
  1. Hei! Takk for supert tips!
   Men lurer på to ting. Hvordan fjerner man de når man skal bytte og hvor kjøper jeg limet du bruker?

  2. Jeg elsker å dra å ordne neglene mine på salong! Sitte å skravle og drikke kaffe i over 2 timer, kjempe koselig. Hvert fall hvis man har god kjemi med negleteknikkeren

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg