10 Personlige spørsmål og svar

Hvem var dine venner når du vokste opp?
– Pia og Susanne er de som jeg var mest close med frem til jeg var 16 år og begynte på videregående. Jeg har fortsatt mye kontakt med de, og jeg håper virkelig at vi alltid forblir gode venninner. Dere så de kanskje på Bloggerne? I episode 17 sesong 9 kan du se oss sammen når vi er med hverandre i Hokksund og mimrer tilbake til ungdomstiden.

Hva er det første du gjør når du våkner?
– Skrur av alarmen, titter kjapt på telefonen og som regel sover Per Fredrik en stund lengre enn meg, så jeg sniker meg ut av soverommet og inn på badet uten å vekke han.

 

Syns du at alle fortjener en ny sjanse?
– Nei. Ville du gitt Hitler en ny sjanse? Ikke jeg. Jeg tenker sånn at hvis du har det i deg å behandle folk dritt, da er det sånn du er, så da fortjener du faktisk ikke noen ny sjanse. Det er én ting å drite seg litt ut, men om du banker opp kjæresten din eller går skikkelig bak ryggen til noen fortjener du ikke å være i livet dems lengre.

 

Reiste du når du var liten? Hva var favoritt stedet ditt?
– Ja, mamma tok med meg og søsteren min Madeleine mye til Hellas. Kreta er det det stedet vi har vært mest. Vi dro til Mallorca for et par år siden og da dro vi i party street i Magaluf. Det var sjukt funny! Håper vi får dratt på flere turer når babyen til Madeleine blir gammel nok til å være uten hun noen dager. Hehe!

 

Liker du sterk mat?
– NEI! Jeg er tidenes pyse, så alt som ikke er “mild” på menyer er ikke for meg. Haha!

 

Skriver du dagbok eller journal?
– Jeg skriver denne bloggen og deler mye på snapchat. Også hender det at jeg filmer små videodagbøker for meg selv bare for å senere minne meg på en smell jeg gikk på, så jeg ikke gjør det igjen.

 

Flyttet du i løpet av oppveksten?
– Nei. Foreldrene mine har alltid vært sammen og bodd i samme huset, og der bor de fortsatt. Det var først da jeg flyttet ut at jeg begynte å flytte mye. Da flyttet jeg 9 ganger på 2,5 år.

 

Hvis du kunne snakke med noen; død eller i live. Hvem ville det vært?
– Hvis jeg kunne møtt vedkommende hadde jeg valgt Rikke. Det var hunden min fra jeg var 9 år til jeg var 16 år. Hun var verdens herligste hund og jeg kjenner at jeg blir på gråten bare av å tenke på henne.

Hvilke ting hindrer deg i å være produktiv?
– Psyken min. Enkelte dager har jeg angst hele dagen, og da blir jeg helt handlingslammet. Da får jeg seriøst ikke til en dritt.

 

Hvis du kunne reist tilbake i tid, hva ville du valgt?
– Jeg ville dratt tilbake til 80 tallet og dratt på en rockekonsert. Haha! Jeg elsker den tiden der, og skulle så gjerne opplevd den selv! Jeg er veldig glad for hvordan livet mitt er nå, så jeg ville liksom ikke dratt tilbake og endret noe selv om det uten tvil er ting som har skjedd i livet mitt som er helt forjævlige. Men de har gjort meg til den jeg er i dag og gjort at jeg er der jeg er i dag, så da ville jeg ikke endret det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg