5 Ting du kan gjøre for en bedre verden!

Donere blod – Jeg lever den dag i dag kun takket være at folk har donert blod. Da jeg var 3-4 år gammel måtte jeg operere og det gikk veldig galt, long story short; jeg måtte få en stor blodoverføring. Hadde de ikke hatt blod der hadde jeg dødd. Om du har muligheten til å donere blod er det en fantastisk ting å gjøre!

Adopter en katt eller hund – Skal du ha katt eller hund? Da kan et smart alternativ være å adoptere istedenfor å kjøpe. Sjekk ut foreningen for omplassering av dyr (fod.no) sine nettsider for mer info.

 

Kompliment – Vær høflig, si hei, smil, gi et kompliment, du vet aldri hva det kan bety for noen andre

Hjelp til – Jobb frivillig på dyreorganisasjoner eller les for barn på sykehus. Er du flink til å for eksempel spille gitar er det super koselig for de på gamlehjem med en liten minikonsert.

 

Plant trær – Kjøp små trær og plant de i skoger der det har vært brann eller det har blitt hogget ned (bare pass på at du ikke planter på noen sin private eiendom uten tillatelse). Plant også så mange trær du kan i din egen hage. Trær er tross alt det som gir oss oksygen, så det er dødsviktig at vi planter trær så vi får best mulig luft.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg