Kom i Halloween stemning!

Nå er det snart Halloween, og det er på tide å komme i stemning! Selv elsker jeg Halloween og jeg liker å feire det både selve dagen, men også tiden før. Hehe! Disse sugar cookiesene er perfekt å kose seg med nå som det er skikkelig høstvær ute.

 

Ingredienser:

Kjeks:

🕷 300 g hvetemel
🕸 150 g melis
🕷 150 g mykt smør
🕸 2 ts vaniljesukker
🕷 Cirka 1 egg

 

Glasur:
🕸 4 eggehviter
🕷 Saften av 1 sitron
🕸 1 kg melis
🕷 Konditorfarge
🕸 Sprinkles

Slik gjør du:

Kjeks:

🕷 Ha smør, melis og smør i en kjøkkenmaskin. Kjør frem til smøre smuldrer seg i det tørre.

🕸 Tilsett vaniljesukker og egget, og kjøre videre til deigen samler deg. Kna den godt sammen. Dersom deigen virker tørr kan du tilsette en eggeplomme til.

🕷 Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskapet i 25 minutter.

🕸 Kjevle ut deigen litt etter litt. Pass på at det ikke blir for tynt. Disse hever nesten ikke, så det er ikke som pepperkaker som man kjevler supertynt.

🕷 Stikk ut kjeksene i de formene du liker, og legg de på stekebrett med bakepapir.

🕸 Stek kakene midt i ovnen ved 180 grader og cirka 10 minutter. De er ferdige når de er gjennomstekte, men fortsatt helt lyse. Avkjøl kjeksene på en rist, før du pynter med glasur.

Glasur:

🕷 Ha melis, sitronsaft og eggehviter i kjøkkenmaskinen, og kjør med medium hastighet til det har riktig konsistens. Den skal være ganske rennende så det er enkelt å dekorere kjeksene.

🕸 Ha i sprøytepose med en syltynn spiss og pynt kakene!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg