Vi ble begge overrasket!

I går var jeg i Oslo en tur for litt jobbærender, og holde nesten på å regne bort. Det plasket så ekstremt mye ned. Glad jeg hadde tatt på meg gummistøvler, haha! Etter jobbtingene mine møtte jeg Victoria og vi tok en middag sammen.

Har ikke sett henne på månedsvis. Vi snakker sammen nesten hver dag, men vi har vært så opptatte med hvert vårt at vi ikke har rukket å se hverandre på altfor lenge. Så nå var det skikkelig koselig med litt kvalitetstid!

Victoria er en nær venninne jeg har hatt i mange, mange år. Vi kan være brutalt ærlige med hverandre, tulle og calle hverandre ut på bullshit uten problem. Haha! Vi fikk virkelig catchet up i går og vi hadde det så koselig!

Dere som følger meg på snapchat (@stinablogg) så kanskje alle snappene fra i går fra bokbutikken? Haha! Vi bare tuller rundt og har det så gøy sammen. Kan ikke huske sist jeg lo så mye!

Ah, nå fikk jeg seriøst lyst på taco når jeg så disse bildene. Tror jeg må ta meg en tur på butikken og kjøpe inn taco til i kveld. Hehe!

Glemte forresten å ta med kameraet mitt til Oslo i går. Både Victoria og jeg ble helt sjokka når jeg så at det ikke lå i veska. Det skjer aldri at jeg glemmer det. Så bildene i dette innlegget måtte bli med iPhone. Ga ikke mersmak, men funka som en nødløsning!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg