Hyttetur midt i uka!

I går var jeg på hyttetur med mamma, Chloe og tantebarnet mitt (den eldste datteren til storesøsteren min).

Mamma og pappa eier en hytte et stykke inn i skogen fra der de bor, så det er skikkelig koselig å ta dagsturer dit. Jeg hadde lagd både pinnebrød, kakao, cupcakes og kjeks, så vi kunne kose oss skikkelig!

Det var så koselig å grille pinnebrød midt inne i skogen. Det er få ting som slår kakao og pinnebrød på en høstdag! I skogen er det så fine høstfarger nå! Jeg ble nesten litt sjokkert når jeg kjørte til mamma og pappa i går, for plutselig var det høst.

Her i Sandefjord er det fortsatt nesten bare grønt, så det er ikke så mye høst-stemning her. Men i Hokksund var det skikkelig høstfarger, og herregud så fint det er!

Altså, hvor fint er det ikke her? 😍

Chloe koste seg skikkelig med godbiter og skogstur! Hun er så glad i bestemoren sin, hun har til og med lært kommandoen “bestemor”, så hun vet alltid hvem jeg snakket om når jeg sier “bestemor”. Hehe! Hun syns det er så stas å dra på besøk dit, og blir alltid helt i ekstase når jeg sier “biltur til bestemor”. Haha!

Vi ble sittende og skravle i timesvis, så jeg var ikke hjemme før sent på kvelden i går. Ah, slike dager som dette er så magiske. Hverdagsidyll på sitt aller beste!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg