Ikke bli gammel uten å ha gjort dette!

I går kveld gikk jeg en tur ned til stranda med Chloe, når det var solnedgang. Solen går ned mye tidligere om høsten, og den blir så magisk! Solstrålene som glitrer igjennom bladene på trærne er virkelig et vakkert syn!

Det er så avslappende å bare sitte på brygga, titte ned i vannet og rundt på båtene og bare nyte øyeblikket. Livet går forbi så altfor fort, og man er nesten alltid for opptatt med hverdagens mas og kjas til å stoppe opp livet.

Man tenker fort at man skal nyte og slappe av på neste ferie, neste helg, neste gang, neste ditt og datt. Men hvorfor ikke midt i hverdagen? Livet består av flest hverdager, og de er det viktig å nyte! Om ikke ender du opp gammel og sliten, og har bare levd livet i helgene, og derfor gått glipp av størstedelen av livet, fordi du var for opptatt og stresset.

Ta en pause i hverdagen, pust, få nye inntrykk og bare nyt.

Ah, elsker høstfarger! Det er så vakkert med slike blader som på treet over!

Nå skal jeg til Tønsberg en tur for å ta røntgen. Som de fleste av dere har fått med dere ble jeg utsatt for blind vold 1 august, og ble slått til i kjeven. Etter det har jeg slitt skikkelig mye med smerter i kjeven, og det er så ille at jeg har ikke sjangs til å spise et knekkebrød engang fordi det gjør for vondt, og bare man tar forsiktig på kinnet mitt gjør det veldig vondt. Så nå skal jeg ta røntgen for å sjekke hva som er ståa. Håper de klarer å finne ut av det, og finne en løsning. Kjenner jeg er ganske drittlei av plager etter at en 70 år gammel psykopat skulle slå til meg. Blæh.

Hater å ende et egentlig positivt innlegg på en negativ note. Så derfor kan vi heller snakke om høstferie. De fleste av dere har kanskje høstferie nå? Bruk disse fridagene til å nyte høsten. Pakk med deg en sekk med masse godt og dra på skogen, og prøv å få bort hverdagens stress fra tankene dine!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg