Klar for babyshower! 

I dag skal jeg på babyshower for søsteren min. Hun er gravid med sitt tredje barn, og har termin i april. Så det er på tid med en babyshower for henne! Hun vet ingenting om det, så det blir en stor overraskelse for henne.

Så dette innlegget blir publisert etter at babyshoweren er igang, i tilfelle hun titter innom bloggen før babyshoweren. Hadde jo vært så kjipt om jeg ødela overraskelsen med å blogge om det for tidlig. Hehe!

Siden hun venter en liten jente måtte jeg bare pynte meg med rosa i dag. Det passer jo så perfekt! Jumpsuiten kjøpte jeg på BikBok for en stund siden så den er nok dessverre utsolgt!

I går var jeg på kjøpesenteret med Rebecca, og vi handlet gave til i dag. Det var så rart og koselig å kjøpe babyklær. Mens jeg stod der klarte jeg ikke dy meg “ja, Rebecca nå blir det ikke altfor lenge til vi skal handle her selv” hohoho. Ansiktsuttrykket til Rebecca var bare “heeeell no”. Haha! Blir ikke noe barn på noen av oss med der første. Men en dag står vi plutselig der og handler klær til hver vår lille baby! 

Hvor søtt var ikke kortet? Måtte jo kjøpe det når det var bilde av en Papillon! 

Det er en venninne av søsteren min som har planlagt hele babyshoweren, og alle skal ta med en matrett hver. Så da gikk jeg for å lage cupcakes! Det var så gøy å lage med skikkelig babyshower tema. Har forresten filmet når jeg lagde de, så video av hvordan man lager cupcakes kommer ut snart! 

Nå får jeg nesten komme meg avgårde så jeg ikke blir for sen! Skal prøve å knipse noen bilder der, så dere kan få følge med!

0 kommentarer

Siste innlegg