Gi ut bok? Flytte til Hokksund? Gravid med tvillinger? 100’000,- ++ Ukens spørsmål #242

Annonse / kicks

Hvor lang tid bruker du på å skrive et blogginnlegg?
– Det har jeg ikke tenkt noe på før. Det tar jo en del tid å ta bilder, lage idéen om selve innlegget og hva det skal handle om, også tar det en del tid å skrive selve innlegget og linke alt mulig. Så jeg vil tippe alt ifra 2-5 timer per innlegg.

Vil du si at du er en person med grønne fingre?
– Etter at jeg fikk helt hagedilla i fjor vinter og researchet som en galing rundt på YouTube har jeg absolutt lært meg mye, og jeg har fått mye grønnere fingre. Det er fortsatt mye igjen som må læres, og jeg tror nok aldri at man blir helt ferdig utlært. Men jeg kan i alle fall mye av basics nå, så jeg kan nok en god del mer enn gjennomsnittet på min alder. Hehe!

 

 

Hvilket produkt bruker du til brynene dine?
– Jeg har brukt det samme produktet i et par år, og jeg elsker det. Kunne aldri gått over til noe annet, for dette er så bra! Er jo ikke uten grunn at halve verden er hekta! DETTE er produktet jeg bruker. Kanskje jeg skal lage en oppdatert brynsrutine på YouTube?

 

Bruker du briller eller linser?
– Nei, ingen av delene. Jeg har ganske godt syn, så jeg slipper heldigvis det.

 

 

Med tanke på at forlovelsesringen din har en stor diamant. Fungerer det greit å “bare” ta på seg hansker når du holder på ute eller er den i veien? Er det noen settinger du tar den av f.eks om natta?
– Som du sier så er jo diamanten veldig stor, og ringen er jo veldig dyr. Så derfor pleier jeg ikke å ha den på når jeg holder på i hagen, trener styrke eller sover. Jeg har ikke akkurat lyst til å ødelegge en ring til 100’000,- kr, så jeg er veldig forsiktig med den. Men jeg har den som regel alltid på meg, og den er jo så fin!

 

Hva slags forhold har du familien din? Er dere åpne og kan snakke om alt?
– I vår familie er vi ekstremt åpne om alt mulig, og vi har ikke mange hemmelighetene for hverandre. Mamma har jeg alltid hatt et nært forhold til, og vi har snakket om alt i alle år. Er det noe som helst jeg trenger å snakke om vet jeg at jeg kan gå til henne, uten å være redd for å bli dømt. Da jeg var tenåring var det utrolig godt å ha en mor jeg kunne spørre og snakke med om alt mulig rart.

Hva synes du er best av jente hund og gutte hund? Vurderer å kjøpe meg en golden retriever og lurer på om jeg skal ha gutt eller jente.
– Jeg liker best jentehund. De er av erfaring mer rolige og lettere å ha med og gjøre. Også kan man jo få valper på de om man ønsker det. Har vurdert det flere ganger med Chloe, og jeg er så usikker på om jeg vil at hun skal få valper. På den ene siden er det jo dødskoselig med små valper løpende rundt i huset, men det er jo også ganske hektisk å ha valper, i tillegg er det så utrolig trist når man skal selge de.

Kan du tenke deg og flytte tilbake til Hokksund? 
– Nei, absolutt ikke. Jeg følte meg aldri hjemme der, så det er ikke noe sted jeg ønsker å flytte tilbake til.

Kommer du til å gi ut en bok eller en kokebok siden du er så glad i og lage mat?
– Jeg har veldig lyst til å gi ut en bok med sunne oppskrifter. Jeg har jo utdanning og arbeidserfaring som kokk, så jeg vet jo mye om mat og det hadde vært gøy å gjøre noe ekstra ut av det. Om det blir en kokebok blir det nok en blanding av oppskrifter, trening og noe velvære.  

 

Hvilken foundation bruker du? Huden din ser alltid helt flawless ut!
– Takk! Den jeg bruker har jeg brukt lenge, og jeg sverger til den. Den dekker veldig godt over alt av kviser og mørke ringer, også sitter den veldig godt. Når jeg har tatt litt pudder sitter den fra tidlig morgen, og når jeg tar den av på kvelden sitter den fortsatt som et skudd. Har også fått mye mindre kviser etter at jeg begynte å bruke den. Du finner den HER.

Hva tenker du hvis du plutselig fikk trillinger eller firlinger ? I og med at du syns to barn er nok.
– Sjansen for å få det uten prøverør er så ekstremt liten at det gidder jeg ikke tenke på engang. Om jeg derimot fikk et barn først, også et tvillingpar hadde det vært en annen sak. Det er jo faktisk noe som kunne skjedd. Vet det er mulig å fjerne en av tvillingene mens man er gravid, men personlig syns jeg det blir helt feil og grusomt, og det ville jeg aldri gjort.

 

0 kommentarer

Siste innlegg