Her avslørte vi forholdet

annonse – StinaLashes, Engø Gård, Nelly

I går hadde Per Fredrik og jeg date nighten våres i Tjøme. Vi hadde blitt invitert på Engø Gård til en 5 retters gourmet middag, som var en del av et stort event de hadde der.

Vi har alltid feiret årsdagen våres der, og det var jo her vi tok bilder første gang da vi avslørte at vi hadde blitt sammen. Så det stedet er jo ganske spesielt for oss. Nå har ikke vi årsdag før i september, men det var gøy å dra dit en tur før det!

Vi fikk en dødsgod 5 retters meny med kamskjell, sjøkreps, breiflabb, and og jordbærmousse. Har jobbet som gourmet kokk selv, og vet hvor mye jobb og talent som ligger bak det å lage så fantastisk mat, så det er ekstra gøy å spise ute når det er mat av den kvaliteten!

TOPP – HER
ØYEVIPPENE MINE FINNER DU PÅ STINALASHES.NO

 

Får alltid så mye inspirasjon til å lage mer gourmet mat selv når jeg er ute og spiser på sånne steder. Kanskje jeg skal bla litt i Hellstrøm bøkene til Per Fredrik eller de gamle oppskriftene jeg lærte når jeg jobbet som kokkelærling og prøve meg frem på kjøkkenet?

En ting er i alle fall sikkert, jeg fikk veldig lyst til å bruke mer tid på å lage skikkelig mat helt fra bunnen av, som er både sunn og utrolig god!

0 kommentarer

Siste innlegg