Drama i en rosaboble

Den siste tiden har jeg merket hvor mye sosiale medier påvirker meg både negativt og positivt. På den positive siden blir jeg inspirert og det er mye god underholdning.

På den andre siden derimot er det mye negativt. Jeg merker selv hvor fort jeg sammenligner meg med andre. Hvor fort jeg lar meg påvirke av drama, negativitet og all mulig crazy shit.

De siste dagene har jeg tatt noen dager hvor jeg har tatt noen steg tilbake for å se hva jeg selv holder på med. Bloggen min har alltid vært ment for å inspirere andre. Gi folk der ut en liten pause i hverdagen hvor de bare kan slappe av og koble seg vekk fra av dramaet og faenskapen som skjer i verden.

En liten rosaboble der alt er koselig, og man kan lese en morsom liste, bli inspirert til å bake boller eller teste en av treningsøktene jeg har lagt ut. Ikke et sted der man skal føle seg dritt etter å ha vært innom.

Slik har alltid bloggen min vært. Frem til de siste månedene. Jeg har alltid sagt til meg selv; jeg skal ikke snakke om politikk eller tunge temaer. Det hører ikke hjemme her. Men så har jeg latt meg påvirke av mediene. Blitt sinna på hva som står i nyhetene, og brukt plattformen min fordi jeg har en stemme og kan gjøre en forskjell. Men det ble liksom ikke slik jeg så for meg.

Så nå setter jeg en strek for alt drittet. Nå er det back to good vibes only. Fremover kommer denne bloggen kun til å handle om de koselige tingene. Du vet, de hyggelige tingene i hverdagen som gjør at livet blir verdt å leve. Ikke noe mer drama, snakk om depresjoner og angst, operasjonshysteri eller abortdebatt. Nope.

Her skal det bare være koselige ting, og du som leser skal føle at dagen din ble et lite hakk bedre etter å ha klikket deg inn. Sammen skal vi bli bedre på å fokusere på de positive tingene. For helt ærlig; det er nok dritt der ute til å grave seg inn i et fengsel av angst og depresjoner. Men livet er rett og slett for kort til å bry seg om dritten. Skal man leve et langt og lykkelig liv er man nødt til å fokusere på de positive tingene. Så får heller nyhetene ta seg av all dritten.

✌🏼💗 

0 kommentarer

Siste innlegg