Stengt kommentarfelt, Eksponering av barn, Skolekarakterer, Betale for venner?

annonse – kicks, nelly, bubbleroom

Hvor gammel var du da du begynte å interessere deg for sminke?
– Jeg begynte å interessere meg for sminke da jeg var rundt 10-11 år kanskje? Bestevenninnen min og jeg var veldig mye tidligere ute enn de andre, så vi fikk jo høre det når vi brukte sminke. Men det brydde vi oss ikke om. Husker da jeg gikk i 8. klasse, da hadde jeg helt dilla på sminke og måtte alltid ha minst 8 lipglosser i lommene samtidig. Måtte jo ha litt å velge mellom. Haha!

KJOLEHER
ØREDOBBERHER

 

Kommer du til å åpne opp kommentarfeltet her på bloggen igjen?
– Ja. Men det blir ikke helt enda. Jeg er nødt til å få det 100% bra med meg selv igjen, før jeg slipper inn alt fra utsiden. Jeg elsker jo kommunikasjonen med dere, og alle de nydelige meldingene og tipsene jeg får fra dere! Dessverre er det noen få troll som slenger med leppa, og når jeg selv ikke har det så veldig bra blir det vanskelig å takle dritten.

KJOLEHER

 

Hvor lenge har du vært blogger og når startet du med det?
– Jeg har blogget siden april 2010. Herregud det er lenge! Jeg begynte å gjøre det på heltid da jeg ble ferdig med VGS i 2013. Sykt å tenke på at det er 6 år siden jeg begynte med dette på heltid allerede! Tiden har virkelig flydd avgårde.

 

Hva er din naturlige hårfarge? Hvis du farger det, hvorfor?
– Jeg har bittelitt lysere enn den fargen jeg har nå. Man kan se etterveksten på håret mitt når jeg står i veldig skarpt sollys, men til vanlig kan man nesten ikke se forskjellen. Så jeg er ganske mørk naturlig. Hehe! Eneste grunnen til at jeg farger det litt mørkere er fordi jeg liker at det er skikkelig hardt og mørkt. Det rammer inn ansiktet mitt på en veldig god måte!

TOPPHER
BUKSEHER

 

Jeg lurte på om du har reflektert over eksponering av eventuelle fremtidige barn?
– Den dagen vi får barn kommer vi til å la de være en del av bloggen. Det hadde jo føltes unaturlig om de ikke skulle vært på bloggen i det hele tatt. Men, jeg kommer til å være ekstremt nøye med hva jeg deler av bilder og informasjon om de. Vil nok tro at jeg som har blogging som yrke har jeg nok litt mer peiling på hva som er ok og ikke ok å legge ut på nett.

Ser jo på facebook hva enkelte foreldre deler, og jeg kjenner at jeg faktisk får vondt på vegne av det barnet. Halvnakne bilder i badekaret, bilder med mat smurt rundt i halve ansiktet, og rett og slett ting jeg selv ville syntes at var ekstremt ubehagelig om noen delte av meg. Så jeg vil nok si at mange bloggere er langt ifra de som er verst på å dele ting barn ikke er komfortable med.

KJOLEHER
HÅRSPENNERHER

 

Er det bare å komme bort til deg å spørre om å ta bilde med deg selv om du sitter å spiser middag med Per Fredrik eller noen andre du nyter å være med?
– Jaja. bare å komme bort anytime. Elsker å møte dere, og dere er alltid så gode så det syns jeg bare at er koselig!

 

Hvordan var du på skolen? Var du flink? Karakterer?
– På ungdomsskolen ga jeg veldig blaffen, og i 8. og 9. klasse fikk jeg elendige karakterer. I 10. klasse skjerpet jeg meg og endte opp med 4 i snitt. På vgs hadde jeg fag som jeg likte mye bedre, og fikk som regel bare 4 og 5 i karakterer. Med unntak av naturfag. Omg, der var det såvidt jeg klarte å få 2. Haha! Jeg er elendig på det. Matte, engelsk og historie derimot, der fikk jeg veldig gode karakterer!

JAKKEHER

 

Når du tjener så mye mer enn gjennomsnittet i mnd, hender det at du spanderer på andre da? Hvis de ikke har penger eller råd. Feks mat, klær ol
– Det hender jeg spanderer lunsj og sånt på venninner hvis de har dårlig råd. Men jeg syns det er en uting og det hadde blitt veldig rart hvis jeg skulle kjøpt alt mulig for familie / venner hele tiden. Det er jo ikke sånn at jeg er forsørgeren dems. Hehe! Og de som er i min innerste sirkel klarer seg veldig fint på egenhånd uansett.

 

Hvor mange abonnenter må man ha på Youtube for å tjene penger?
– Man tjener ikke noe på selve abonnentene. Det handler kun om hvor mange visninger man får på videoene sine, og om man har noen samarbeidspartnere. Eneste grunnen til å ha mange abonnenter er egentlig bare sånn at flere ser når du legger ut en ny video, og da er det større sannsynlighet for at videoene blir sett flere ganger.

KJOLEHER

 

Har du noen tips til hvordan man kan bli komfortabel med å trene på treningssenter, og bruke apparater uten å føle at alle stirrer?
– Oi, den er vanskelig! Nå vet ikke jeg hvorfor du føler deg ukomfortabel. Men selv husker jeg at i starten da jeg begynte å trene, syntes jeg det var litt merkelig å frivekt avdelingen. Det er jo nesten aldri jenter der, så jeg følte meg jo litt teit. Men jeg klarte å kjempe igjennom det, og etterhvert gikk det bedre.

Det er jo typisk at det alltid er en del litt creepy gamle menn som stirrer når man trener, og som regel sender jeg de bare et sykt stygt blikk så de skal skjønne at det faktisk ikke er ok at de står og stirrer. Ellers enn det kan det jo være en idé å trene sammen med en venninne de første gangene, til du føler deg komfortabel? Trening skal jo være gøy, så det er viktig at du føler deg komfortabel på treningssenteret.

SPORTSBHHER
TIGHTSHER

 

Hvilken parfyme bruker du?
– Jeg har mange forskjellige som jeg har kjøpt og likt. Men det er som jeg bare elsker! Den lukter så sinnsykt godt at jeg nesten ikke har ord for det. Det er DENNE. Det er forresten 30% rabatt på den kun i dag, dersom du er Kicks medlem!

0 kommentarer

Siste innlegg