Babyshower overraskelse!

I går hadde vi babyshower for storesøsteren min Madeleine. Den ene venninnen hennes hadde stelt istand stor babyshower med alle vennene til Madeleine og gjort det så koselig! Madeleine hadde ingen anelse om at hun skulle i babyshower, så alt hadde blitt planlagt med kjæresten hennes.

Når hun kom kjørende trodde hun at hun skulle i middag til venninnen sin, men hun fikk seg litt av et sjokk når hun så en stor gjeng med sine nærmeste venninner stå i innkjørselen. Dere som følger meg på snapchat så kanskje reaksjonen hennes? Hun begynte å gråte med en gang hun så alle. Så skjønt!

   

Alle hadde med seg en matrett eller dessert hver, og det ble så mye god mat. Jeg spiste til jeg nesten rullet ut derfra! Hehe! 

Etterhvert ble det tid for å åpne gaver, og herregud så mye fint hun fikk. Nå har hun masse å dolle opp den lille bærta med! Når alle pakkene var pakket opp ble det en liten gjettelek.

Vi skulle alle skrive opp når vi tror at babyen blir født, hvor stor den kommer til å være, hva hun skal hete og hvor stor midjen til søsteren min var. Jeg tippet veeeeldig feil der for å si det sånn. Haha! Hun var mye mindre rundt enn 134cm som jeg trodde.

Så nå blir det spennende å se hvem som kommer nærmest på resten av tingene. Når det kom til navn skrev jeg egentlig bare opp hva jeg syntes at passet best til babyen. Søsterene hennes heter jo Emmeline og Cornelia, og da passet både Adelén og Sofie. Selv om Adelén kanskje blir litt vel likt som Madeleine da. Hehe!

Det ble en skikkelig koselig dag i går. Jeg har jo kjent mange av venninnene til Madeleine i åresvis, så det er alltid koselig å se de igjen. Også syns jeg det er så koselig at babyshower har blitt en vanlig tradisjon i Norge. Når man går der høygravid og kanskje ikke føler seg i toppform er det jo så koselig når venner og familie gjør stas på deg!

0 kommentarer

Siste innlegg