5 Beauty hacks

annonse – kicks

Sliter du med tørre hender? – Da bør du alltid ha en håndkrem liggende i nattbordskuffen. Jeg vasker hendene så ofte i løpet av dagen at jeg glemmer å ta på håndkrem.

Men om natten derimot. Da smører jeg alltid inn hendene godt med håndkrem før jeg legger meg, så får kremen jobbet godt i løpet av natten. Vanligvis sprekker hendene mine opp totalt hver vinter, men i år har de vært silkemyke hele vinteren fordi jeg har brukt DENNE håndkremen. 

Hoven i ansiktet? – Om du er hoven i ansiktet eller “puffy” som mange kaller det, kan du gjøre dette; fyll opp en bolle med iskaldt vann og noen isbiter. Dunk ansiktet nedi i 10-15 sekunder i et par runder, og vipps så er ansiktet mye mindre hovent.

 

Nødkit i bilen – Her om dagen glemte jeg å ta med pudder i veska, og når jeg var ferdig på massasjetime angret jeg sterkt på at jeg ikke hadde med et ekstra sett i bilen. Det er jo så kjekt å ha et ekstra sett med pudder og leppestift liggende i bilen. For man vet aldri når man trenger det! Det er jo som regel når man tror man ikke trenger det at man plutselig virkelig trenger det! Jeg bruker forresten DETTE pudderet og DENNE leppestiften.

Body lotion og selvbruning som ikke tørker raskt nok? – Bruk hårføneren til å blåse på kroppen. Bare sett den på kald setting først, så den blåser kald luft.

 

Lipliner – Når du skal påføre lipliner bør du alltid begynne med amorbuen, altså den buen som er på midten av de øvre leppene. Påfør liplineren i et kryss på den, også fortsetter du med resten. Da blir påføringen aller best! DETTE er min favoritt lipliner.

 

0 kommentarer

Siste innlegg