Siste filming med Bloggerne

annonse – cubus

Nå har det plutselig blitt noen dager siden jeg sjekket inn her sist. Jeg hadde innspilling med Bloggerne både mandag og tirsdag hvor vi filmet masse juleting. På tirsdag filmet vi siste gangen for denne sesongen, så jeg tok litt halvveis juleferie i et par dager etter det.

Nå har jeg filmet med Bloggerne i et helt år, og det har virkelig vært litt av en reise. Det å dokumentere livet mitt via Bloggerne har vært veldig annerledes enn hva jeg noensinne har gjort, og det har vært både gøy og krevende å holde på med.

PYSJ HER

2018 har jo vært et veldig opp og ned år for meg. Jeg har hatt høye oppturer med både forlovelse og det ene og andre på jobbplanet. Men det har også vært et tungt år fysisk og psykisk. Jeg har lært så utrolig mye dette året om hvilke ting som jeg bør ha i livet mitt, og hvilke ting jeg ikke bør ha i livet mitt.

Nå i juletiden har jeg brukt mye tid på å reflektere over året som har gått, og forventninger rundt det kommende året. Selv om 2018 var til tider et vanskelig år har jeg lært så mye, som jeg gleder meg til å dra nytte av i året som kommer.

PYSJ HER

Juletiden er også en tid som er ment for å roe ned og kose seg. Så nå om dagen tusler jeg mye rundt i julepysj, drikker kakao og bare slapper helt av. Syns julen har gått så utrolig fort, og jeg føler det egentlig er typ 10-12 desember, men det er jo 20 desember i dag. Skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av!

Jeg skal i alle fall passe på å kose meg masse, senke skuldrene og slappe av frem til nyttår. For allerede første januar braker det løs, og da har jeg så mye som jeg gleder meg til å gjøre! Skal røpe noen av nyttårsforsettene mine snart. Så følg med da! 😃🎅🏻⚡️

 

10 kommentarer

Siste innlegg