Jule-spørsmålsrunde!

Hva ønsker du deg til jul?
– Elsker å få skjønnhetspleie produkter også er det koselig med gaver som er skikkelig personlige. Jeg har jo mer enn god nok råd til å kjøpe de tingene jeg selv ønsker, så det er ofte de som det er lagt litt sjel i som er ekstra fine å få.

Favoritt julefilmer?
– Barbie nøtteknekkeren, hjemme alene, mikkes jul, jingle all the way, The santa clause, bad santa. De gir meg så julestemning!

Favoritt jule accesory?
– julestrømper som er i julemønster og super comfy!

5 ting du må gjøre hver jul?
– Se masse julefilmer, pynte til jul, feire jul med familie, kjøpe gaver til alle jeg er glad i og høre på masse julemusikk!

 

Mest minneverdig julestrømpe?
– Da jeg bodde hjemme lagde mamma alltid julestrømpe med mambo, smarties og biler. Søsteren min og jeg satt med hver vår julestrømpe og så på askepott. Det var så koselig! Det gjorde vi helt til jeg flyttet sammen med Per Fredrik. Husker mamma trodde at søsteren min og jeg hadde blitt for voksne et år, og da fikk hun streng beskjed om å dra rett i butikken. Blir aldri for gammel for julestrømpe med godteri 😄 Haha!Nå lager alltid Per Fredrik og jeg julestrømper til hverandre, også har vi en til Chloe. Så sitter vi alle sammen og spiser godteri og ser på filmer på julemorgen. Dødskoselig!

Hva liker du best å bake til jul?
– Jeg har nylig fått helt dilla på sugar cookies. Så det skal jeg uten tvil bake masse i år! Også må jeg selvfølgelig bake pepperkaker. Det er virkelig et must have! I år har jeg lyst til å teste en del forskjellige cookies, så det blir spennende!
En ting du hater med julen?
– Å vite at det er mange der ute som sitter alene på julaften og ikke har noen å feire med. Det gjør meg veldig trist 💔 Veldig glad for at det er mange hjelpeorganisasjoner som deler ut mat og gaver til de som ikke har så mye penger, så alle skal få det litt bedre! Kirkens bymisjon har en ordning der du kan hjelpe de som gruer seg til jul. Les mer om det HER.

Christmas must haves?
– Julepysj, julestrømper, kakao, pepperkaker og en god julefilm.

 

Hva spiser du helst på julaften?
– Jeg elsker å spise kalkun på julaften! I vår familie har bestemor alltid laget kalkun til jul, og herregud så godt det er! Blir sulten bare av å tenke på hvor godt det er med kalkun, gulrøtter, kalkunsaus, rosenkål og tyttebær. Nam! Er også veldig glad i rakfisk. Tanten og onkelen min har drevet med oppdrett av rakfisk og de lager tidenes beste rakfisk!

Favoritt julesang?
– Det er så sykt mange koselige å velge mellom! Men “Driving home for christmas – Chris Rea” er nok favoritten! Har en egen spilleliste på spotify med min favoritt julemusikk som du kan finne HER.

 

🎅🏻🎁🎄

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg