Årets Halloween-fest!

I går hadde vi tidenes Halloweenfeiring her hjemme. Rebecca og jeg hadde brukt hele dagen på å pynte opp. Dere kan se hvordan det var pyntet i forrige blogginnlegg.

Alle som kom hadde kledd seg skikkelig opp i kostymer, og herreguuud så kule folk så ut. Jeg skvatt skikkelig av mange av de som kom, og alle hadde vært så kreative med kostymene sine. Så gøy! 

Per Fredrik var nameless ghoul. Så han hadde både kappe og skummel maske. Funfact; den masken har han hatt liggende på nattbordet sitt i månedsvis. Jeg skvatt skikkelig hver gang jeg så den i starten. Nå har jeg blitt litt mer vandt til den. Haha!

Ståle (broren til Per Fredrik) og kjæresten til Ståle hadde kledd seg ut som klovner, og herregud jeg kjente at jeg faktisk er ganske redd for klovner 🙈

Vi kåret de beste kostymene. Jeg hadde prøvd å få tak i pokaler. men det er jo helt umulig å finne! Men vinnerne fikk ble kåret! Årets skumleste ble Trine som var nonne. Hun var så skummel at herregud! Årets beste gjennomførte ble Charise som var klovn. Hun gikk virkelig all-in med kostymet! Årets beste couples costume ble Ole og Maria som var pirater. Så kule! 

Ah, jeg elsker virkelig Halloween. Det er jo så gøy å kle seg ut skikkelig og feste sammen. Håper dette blir en fast tradisjon, og at jeg aldri blir for “gammel” for Halloween! 😃🎃🦇👻🕷

4 kommentarer

Siste innlegg