Slik pyntet jeg huset til Halloween!

I går hadde jeg virkelig tidenes Halloweenfest. Rebecca og jeg pyntet opp hele huset i skikkelig Halloweenstil og det kom hele 30 venner hjem hit på kvelden. Skal vise dere masse bilder fra selve festen etterpå.

Men først tenkte jeg å vise dere all pynten. Jeg elsker jo å gå all-in på pynt, og det å pynte til festen er jo nesten halve morro’a. I alle fall når Rebecca er med og vi drikker vin, hører på musikk og skravler mens vi pynter! 

Når jeg har fest lager jeg alltid masse digg som folk kan spise og drikke. I går lagde jeg både jello shots, velkomstdrink, sprøyter med shots (kjøpte sprøytene på apoteket og de så ganske rart på meg når jeg kjøpte en hel haug), brownies, sjokoladefontene med jordbær og en hel haug digg snacks. Man blir jo alltid småsulten i fylla, så da er det perfekt med noe digg å snackse på! 

Beerpong er alltid en vinner på fest, så jeg hentet inn bord fra verandaen og fikset så vi kunne spille. Jeg klarte til og med å være litt flink på det. Noe jeg aldri er. Haha!

Vi endte opp med å lage hele 3 svære ballongbuer, og de ble så fine! Jeg brukte cirka 400 ballonger totalt. Så det var en god del å blåse opp. Heldigvis har jeg maskin så jeg ikke trengte å blåse de opp selv. Da hadde jeg nok svimt av!

De helt svarte og oransje ballongene kjøpte jeg sykt billig på eBay, og kvaliteten var veldig bra. Så kommer nok til å bestille en del ballonger derfra til neste gang jeg skal ha fest. Ballonger er jo ofte så sykt dyrt, og når man skal ha 400 er det greit å være litt sparsom på prisen på de. Hehe!

Hvor søt var ikke Chloe i biekostymet sitt forresten?  Hun tok seg en liten powernap før festen. Selv om måtte rett inn på studioet til Per Fredrik for der er det lydtettt, når folkene begynte å komme hit da.

Hun er jo så liten, så en fest er ikke noe sted for henne. Men da nesten alle hadde gått fikk hun komme ut og si hei, og da var hun helt i hundre overlykkelig. Hun elsker når vi får besøk, så hun storkoste seg skikkelig!

I gangen lagde vi skikkelig haunted house inngang. Fikk ikke tatt noen skikkelige bilder av det, men om dere er raske kan dere jo se på snapchatten min (stinablogg). Så ser dere litt av det. Vi satt opp både strobelys, det er sånn som blinker hvitt som gjør at det ser ut som at man går hakkete bortover. Haha! Litt rar forklaring, men håper dere skjønte det.

Vi satt også opp en demon som hopper mot deg, og siden det var ganske mørkt så man den ikke før man nesten gikk på den. Så det var en god del som skvatt skikkelig av den. Haha! 

I dag kjenner jeg virkelig at jeg er 25 år og ikke 18 lengre, for herreguuuud så fyllesyk jeg blir. Jeg drikker jo ikke så ofte så det er jo sikkert derfor. Men jeg er glad for at jeg ikke drar ut så ofte, for hele denne søndagen har gått bort til å sove og være dårlig. Haha!

Forresten. Jeg får helt panikk av at vi har stilt klokka, for i dag var det helt mørkt ute når klokka var 17. Altså. Det er jo dødstidlig! Tror seriøst jeg må begynne å stå opp 06:00 om jeg skal rekke alt jeg må gjøre når solen er oppe. Savner sommeren og lange dager allerede. Haha! Uff! Men høsten og snart vinteren (det snødde jo i går) har sine fordeler! Så jeg får heller fokusere på de, og nyte det faktum at det snart er jul 😃🎅🏻🎄

16 kommentarer

Siste innlegg