Tyvstartet Halloween pyntingen!

I dag var Per Fredrik og jeg på Nordre Bergan Gård og kjøpte inn gresskar til Halloween. Jeg elsker jo å pynte opp masse, og gresskar er så koselig å starte med det som pynt. Gresskar er jo ikke bare til Halloween, men det er jo så koselig for å pynte opp til høsten også.

Kjøpte en god blanding av vanlig gresskar men også matgresskar, så jeg skal prøve meg på gresskarsupper og litt forskjellige morsomme ting. Legger selvfølgelig ut oppskrifter her på bloggen om jeg lager noe som blir godt 😃🎃

Per Fredrik og jeg skjærte ut hvert vårt gresskar, som dere så i forrige blogginnlegg. Nå har jeg pyntet hele trappen med masse gresskar, og det er så fint å se på! Nå har det blitt litt mørkere ute etter at jeg tok bildene, og det er så gøy å se de lyse opp i mørket. Vurderer å skjære ut de to andre også, bare for å gjøre det enda koseligere. Hehe!

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til Halloween. Det er jo så gøy å kle seg ut som noe skikkelig skummelt, og feste med masse venner som er minst like skumle. Hehe! Flere som skal feire Halloween i år? 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg