Lørdagstrening + sunn oppskrift!

Etter at jeg endelig ble ferdig med å pusse opp treningsrommet, har jeg brukt så mye tid der inne. Jeg har virkelig fått en helt ny treningsmotivasjon, og jeg elsker å powerwalke lenge på mølla. Favoritt økten min er 40 min på mølla, der jeg har på pulsbelte så jeg ser at jeg har over 150 i puls hele tiden.

Samtidig som jeg ser på en favorittserie. Blindspot er desidert favoritten! Selv om der kommer det bare en episode i uka, så det blir mye keeping up with the kardashians og modern family. Hehe! 


// Bildet er tatt før jeg trente. Ser greit mer svett ut etter at jeg har trent.

 

Etter trening ble det gresk yoghurt som lunsj. Jeg husker back in the days så hadde jeg helt dilla på gresk yoghurt med nøtter og frukt / bær på, og etter at jeg fikk kjøpt det i går tror jeg at jeg er hekta igjen. Det er jo så vanvittig godt, samtidig som jeg blir mett, men ikke trøtt og overmett av det.

Blir så vanvittig fort trøtt og overmett hvis jeg spiser mat som ikke er “lett”. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Men det er sikkert mange av dere som kjenner dere igjen på det! Så dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener. 

I dag ble det i alle fall 3-4 ss gresk yoghurt, 1 appelsin, 1/3 mango og en håndfull cashewnøtter (uten salt). Det var så vanvittig godt! Tror definitivt jeg har funnet meg en ny favoritt lunsj. Dere bør absolutt teste den ut! Den er så god at den fungerer også som dessert. Så det sier jo sitt!

Nå skal jeg hoppe inn i dusjen og gjøre meg klar for kvelden. I kveld skal jeg i bursdag til en god venninne i Drammen, og feire 23 års dagen hennes. Så det blir veldig koselig! 
 

11 kommentarer

Siste innlegg