Mitt naturlige hår!

// reklamelink

Uæh, dette føles så rart! Jeg er jo vandt med å ha superlangt og tykt hår, og nå som jeg har tatt av det, føles det skikkelig tomt og merkelig ut. Nå skal jeg heldigvis bare gå uten frem til i morgen, for da skal jeg til venninnen min Susanne som alltid setter på hair extensions for meg. Så da blir det long hair, don’t care igjen. Eller, ikke akkurat don’t care, men heller looove it. Har egentlig aldri skjønt den xx hair don’t care greia. Den rimer så det høres gøy ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud, nå spoler jeg totalt av her. Uansett, tenkte å vise dere noen bilder av hvordan håret mitt ser ut når det er helt naturlig. Har jo vist det noen ganger før, og vet jo at det er mange der ute som er nysgjerrig på hva som skjuler seg under alt hair extensionet. 

Så slik ser håret mitt ut nå! Syns det faktisk har blitt bittelitt kortere siden blekekatastrofen i oktober. Men sånn går det vel når man bleker håret. Heldigvis har jeg ingen planer om å gjøre det igjen, så nå kan håret mitt bare vokse og bli skikkelig sterkt igjen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genseren min finner du HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg lage litt taco sammen med Per Fredrik. Vi spiser seriøst middag så sykt sent hver kveld. Tuller ikke når jeg sier at vi spiste middag 23:30 for noen dager siden.. Haha!

 

72 kommentarer

Siste innlegg