Edru på byen!

I går var jeg i bursdagen til Marita, og det var så koselig! Jeg har jo ikke sett hele jentegjengen på en god stund, eller jeg så noen av de på nyttårsaften, men det er jo en stund siden. Så det var så gøy å se alle igjen! Vi dro først på en kinesisk restaurant og spiste masse god mat. Jeg spiser jo nesten aldri kinesisk, så for meg var det nesten noe helt nytt. Men jeg gikk for and, og det var så godt!

Etter masse mat, åpning av gaver og skravling dro vi videre på Pigen for litt pre drinks. Jeg var som alltid (nesten alltid) edru i går, siden jeg ville kjøre hjem på natta, så det ble en virgin strawberry daquiry på meg. Hvem sa man ikke kunne drikke drinker bare fordi man er edru?? I did’nt! Den drinken er så god både med og uten alkohol. Om sommeren er den helt amazing som smoothie. Ah, mulig jeg kommer til å lage en nå til uken! 

Fine bursdagsbarnet! Tenk at Marita er 23 år. Herregud så store hele gjengen begynner å bli. Jeg får litt småhetta av at jeg blir 24 om bare en uke. Uææh, det er så skummelt det! 

Etter litt pre drinks dro hele gjengen videre ut på Z. Det er jo år og dag siden jeg har vært på utesteder, så det var skikkelig rart å dra ut igjen. På den ene siden var det jo så gøy å danse sammen med jentene når vi stod i ring og hadde det gøy, men på den andre siden kjente jeg at jeg begynner å bli litt for gammel / voksen for det. Haha, er virkelig ikke samme partyløven som jeg engang var. Men hey, det er vel en sånn ting som skjer når man vokser opp?

11 kommentarer

Siste innlegg