Planene mine for uken! + New in!

Mandag, og endelig en ny uke! Denne uken blir så utrolig hektisk, at jeg kjenner jeg blir stresset bare av å tenke på det. Jeg har flere samarbeidsvideoer som må lages, jeg skal både på frisør, negle- og vippetime, på lørdag skal jeg feire bursdagen min, og søndag reiser Per Fredrik og jeg til Gran Canaria. Alt dette kommer i tillegg til bloggen og svare på mail.

Så dette blir en veldig hektisk uke. Men jeg liker jo egentlig når ting er litt hektisk. Også er det jo bare morsomme ting jeg skal gjøre, så da går det jo greit. Hadde jeg måttet gjøre gørr kjedelige ting hele tiden hadde jeg nok blitt ganske demotivert! 

Men over til noe helt annet, som mange av dere sikkert vet, så elsker jeg blomster. Jeg syns det må være blomster overalt i hjemmet, hvis ikke blir det så stusselig. Jeg har allerede en haug orkideer, men jeg liker å ha litt roser rundt i huset også.

Så på morgenen i dag dro jeg innom blomsterbutikken og handlet inn litt blomster. Fant en superfin hortensia som jeg bare måtte ha med hjem! Selv om nå nettopp kom på at den sikkert kommer til å dø når jeg er på Gran Canaria. Åneeei, fillern eller. Jaja, jeg får nyte den så lenge den varer. Haha! 

Litt roser til kontoret ble det også. Syns det er så fint med små rosebuketter på hyllen og sminkebordet!

Og selvfølgelig en stor rosebukett til stua. Ah, har fått en skikkelig elsk til lilla roser! De er jo så fine! 

Nå skal jeg sette igang med å lage et innlegg om pulsklokken jeg kjøpte for en god stund siden. Dere har jo spurt så mye om den, så nå er det virkelig på tide med et innlegg! 

23 kommentarer

Siste innlegg