Spiser jeg godteri?

Veldig ofte får jeg spørsmål av dere som leser bloggen min, om jeg spiser godteri. Klarer jeg å holde meg helt unna? Eller spiser jeg godteri hver dag? Svaret er nok en mellomting av de to. Jeg prøver virkelig å holde meg til å kun spise godteri en gang i uken, og når jeg først spiser det prøver jeg å ikke overspise det. Jeg har alltid tenkt at alt er greit i moderate mengder. Så lenge man ikke stapper innpå med godteri hver eneste dag, men heller spise litt en gang i uka, er det null stress. Sånn anbefaler jeg egentlig alle å tenke. 

Når det kommer til trening er det heller ikke sunt å overdrive. Blir man helt ekstrem på å telle alle kalorier man spiser, og man tvinger seg på trening 7 dager i uka, kan man fort få litt forvrengte tanker i hodet sitt. Det er jo i alle fall ikke bra! 

Så mitt lille råd til dere på lørdagsformiddagen er; alt med måte. Ikke vær livredd for å spise godteri i dag, men ikke overspis så du nesten ikke klarer å bevege deg etterpå. Og når uken kommer, ikke overtren deg så du nesten går på veggen!

 

15 kommentarer

Siste innlegg