Video: Leser hatkommentarer

En gang iblant kommer det en hatkommentar, eller en veldig seksuell kommentar her på bloggen eller på youtube. Men hvordan tror dere at jeg egentlig reagerer når jeg leser disse kommentarene? Det kan du se i denne onsdagens video!  

Hvordan reagerer du på slike kommentarer?

 

153 kommentarer
  1. Herregud å bitch du er på videoblogger, og bare “å få meg kjæreste har aldri vært noe problem”, dæver hhahah. Du skryter så jævlig

  2. You goo girl er så stolt av deg stine! Men versåsnill kunna du hatt en video der du snakker om hvordan man kan gå ned i vekt når man er ungdom

  3. Sånn at du vet det, så heter det dysleksi, og det er ikke en sykdom 🙂 Det er veldig vanlig blant mennesker 😉

  4. Hahah lo godt av hvor teite folk faktisk kan oppføre seg!
   Bra du ikke bryr deg om sånne personer! 🙂

  5. Omg,Sofie…Har du virkleig ikke noe bedre og gjøre en og legge ut dritt her!!?? OMG!!
   Ivertfalll Stina,elsket videoen <3

  6. Du er virkelig helt rå! Du er noen alle burde se opptil. Hadde aldri tørt å si sånt selv! (Sorry vis jeg hadde noen skrivefeil)

  7. ingen ande burde snakke dritt om en person, dere hadde ikke likt det! og jeg syntes det faktisk er jævlig tøft gjort av henne, som viser at dere alle egentlig tar feil at dere egentlig prøver og få fram noe om dere selv i en sånn kommentar. likte videoen utrolig godt elsker bloggen din<3<3<3

  8. du er en så utrloig flink blogger stina! og jeg elsker måten du svarte i videoen til disse sjalue folkene. YOU GO GIRL

  9. Du er så kul Stina!! Jeg ble ganske så fascinert over hvordan du reagerte.’Jeg kan faktisk ikke tro at det var en som kallte deg feit. Du er så langt ifra det😂 Du er en sprudlende og superkul jente. Stå på! ❤️U!

  10. Synes du kler leppestiften veldig godt!!!! Og en ting til: har blitt mobbet som liten og kjente meg igjen, likte at du turte å lage en video der du ga et ¨svar¨til alle hatekom.! Bra video! Smart, godt tenkt!

  11. Hei Stina! jeg så akkuratt videoen din, jeg syntes du er veldig flink til å lage videoer! jeg syntes alle som kommenterer stygt på din instagram, youtube,snapvhat osv er egentlig bare veldig teite! jeg syntes du er en veldig flink youtuber og blogger! jeg skjønner ikke at folk kan sitte bak en skjerm å skrive masse stygge ting om folk og i tilleg være anonym! du må aldri la noen styre deg Stina! du er perfekt akuratt som du er! en ting til jeg skjønner heller ikke at de kan rakke ned på deg som de gjør bare for at du sier DIN mening! men du er i hvertfall en super flink blogger og en youtuber! husk det!! <33 jeg må også beklage vist det er noen skrivefeil

  12. Er ikke du blitt litt for gammel nå for å kle deg i magetopp hver eneste dag? Helt siden jeg begynte å lese bloggen din har jeg tenkt “Når er det Stina vokser opp og blir mer konservativ?” Hvert innlegg med “hva skal jeg gå med” poster du 3 ulike utringende magetopper. Får du ikke nok oppmerksomhet for ansiktet eller personligheten din? Lurer på hvordan andre mennesker kan ta deg seriøs, og oppfatter deg når du er ute. En ting er å kle seg sexy MEN classy, men du failer litt med den classy delen, ettersom at håret også står i stil med en fjortis. Hadde ønske du hadde prøvd litt andre klær engang slik at vi kan se hvor fin du faktisk kan være, og du vil da bli oppfattet på en 10x bedre måte.

  13. Du er så fin og så bra jeg ser på alle videoene din alle er kjempe bra. Liker alle bildene på instagram og snapchat.💁🏼💁🏼💁🏼💁🏼💁🏼💁🏼💁🏼💁🏼💁🏼💁🏼😀😀😀😀🤑🤑🤑🤑🤗🤗🤗🤔🤔

  14. Hehe, rå video 😉 Men jeg hengte meg litt opp i en sak, nemlig at du iriterer deg sånn over andres skrivefeil (som jo er forståelig nå shit blir uleselig). Jeg har nemlig ved flere anledninger gremtes litt over grammatikken din….så ikke rop for høyt nå, hehe.

  15. I fjor viste du kjoler du kan bruke på julbord/julaften/juleball osv. Kan du gjøre det i år også? Sliter med å finne kjole til jul!

  16. Hei!!!
   Jeg synes det er så stas og se på videone dine. Du har masse selvtillit og det er bra, jeg er stolt av deg. Jeg bare elsker videoene dine.❤️ Du har bevist mye for meg i livet gjennom videoen dine og bloggen. TUSEN TAKK Stina.❤️
   Klem meg Fride.❤️

  17. Du er så pen og snill og morsom. Du klarer å lage et bra poeng ut av alt som det ikke er så mange som klarer❤️ PS: elsker virkelig toppen og fargen på leppestiften❤️

  18. Assa du er sykt tøff som kan lage en sånn video💕
   Beundrer virkelig deg, og det er så bra at du ikke bryr deg om hatkommentarene💓

  19. veldig bra vidio <3<3
   hahahah.. veldig morsom vidio!
   så teite folk kan oppføre seg, herregud.. du er en utrolig pen og fin jente med den fine kroppen <3 De andre er bare sjalu..

  20. Hahhahahhahah. Helt sykt hva folk kommer på å kommenter😂De kan ikke ha et godt liv. Elsker at du har så god selvtillit. Etter min mening har du Norges beste blogg og får utrolig mye inspirasjon av deg❤️❤️

  21. Hahahaha, digger slutten! “Tuuusen takk! Jeg tjener så utrolig masse penger takket være dere!” Mennesker altså.. mye rart der ute! Håper du har en fin hveld, fine! (:

  22. Kan du lage en video der du snakker om nyttige skole tips? Elsker videoene dine!!!❤️ Bra at du ikke bryr deg, du er et stort forbilde.💕
   Klem meg Fride.

  23. Hei Stina!
   Kjempe kul, og annerledes video. Dette viser hvor sterk du er, som bare kan “le” bort de dårlege kommentarene. Har følgdt deg fast i flere år, og jeg liker det du gjør. Prøver ikkje å være negativ, men den leppestiften så kansje litt merkeleg ut på videoen. Så litt ut som om den hadde sklidd rundt overleppa.. Men unansert, digger deg:)

  24. jeg elsker vidioene dine og alle innleggene dine er helt rå. stå på stina <3 elsker deg og det er bra at du ikke bryr deg om hva andre synest. du er ei kjempe søt jente som fortjener den suksessen du har. superduper glad for at du står på og lager vidioer.
   PS: elsket denne vidioen, hadde egentlig ventet litt på en slik video. og jeg vil bare si hvor utrolig teit det er at folk skriver hat kommentarer, fordi ingen fortjener hat uansett...

  25. Herregud…Hva skjer med det stygge språket ditt? Greit nok at du klager på hatekommentarene, men trenger ikke å si “FUCK YOU” til alle. Endelig kommer den virkelige deg fram, på slutten var du bare fake af som på alle andre videoer. Mens når du leste opp kommentarene var du helt bitchy. Du spiller på sex…drar opp puppene dine. Sier til folk at de er tapere og ikke har noe bedre å gjøre? Vi sier det vi mener. Og det at du i en annen video ikke vil si om du tjener lite eller mye, og nå sier du at du tjener dritmye… Du skriver bare om sminke og ditt jævla liv. Lykke til videre, du er som Kim Kardashian…gjør nesten ikke en shit men tjener mye. Greit nok at du blogger og filmer deg selv…du er så selvgod og jævlig selvopptatt. Hilsen meg:)

  26. Kul video, men jeg syns ikke du skal være så høy i hatten angående skrivefeil da bloggen din oser over av særskrivingsfeil, eller orddelingsfeil om du vil. Just a tip:)

  27. Må le litt da. At du snakker om at de som har skrivefeil har lav intelligens også sitter du der og bare “Har alle den sykdommen… Du vet der man ikke greier å skrive riktig?”. Dysleksi kalles det, kjære deg. Haha, blir bare så dobbeltmoral at jeg må ta meg et glass juice. Og som kjent kommer du sikkert til å slette denne kommentaren før noen andre får se den. For du velger ut alle kommentarene som gjerne har litt skrivefeil og ganske lange uten punktum og med skjellsord osv. Men der du faktisk får konstruktiv kritikk og noen ler av DEG, så sletter du kommentarene med en gang. Kaller det ganske feig.
   Og ja, du bor kanskje på Vestkanten, men ikke oppfør deg som om du er derfra, haha. Jeg er fra Bærum, født og oppvokst rik. Du er fra…Eh, Drammen?? Ikke helt den samme oppveksten og rikdommen, så cut the crap. Blir flau hvis noen tror du er en ekte Vestkanting, for det merker man fort at du ikke er. Og hvorfor snakker du med sånn “neger-svar”. Boss ass bitch-attitude liksom.. Haha, blir bare så teit. Jeg må le litt. Og siden det ikke er noe dysleksi i denne kommentaren så må du vel slette den eller ikke svare, for her har du ikke noe å “disse”. Og ser forresten ut som at du har smurt leppestiften din utover hele munnen.. Tenkte bare å si ifra.

  28. Hei!
   Synes det er greit å svare tilbake på negative kommentarer man får fra andre, men jeg må si du kom kanskje ikke så godt ut av denne videoen selv heller.. Å kalle haterne dine for dumme er ikke så veldig konstruktivt det heller? Og ja, det er jo sånn at mange sliter med dysleksi, men det er jo ikke grunnen til at de skriver sånne kommentarer til deg. Det er det sikkert helt andre grunner til. Synes at hvis du skal svare tilbake, så kanskje ikke synke ned på dem sitt nivå.
   Men for å få det klart det er ikke greit å skrive dritt til andre, og dette er ikke dritt til deg men bare en konstruktiv kommentar:)

  29. Og btw, dysleksi er ikke en sykdom. Haha, omg. Dette blir bare bedre og bedre, og du virker bare dummere og dummere.

  30. Flere av kommentarene er ikke hat, de er kritikk. Og det at du ikke takler å få kritikk på en mindre barnslig måte, gjør meg litt skuffet.

  31. Rettskriving og grammatikk har jo ikke noe med hvor smart en person er. Selvfølgelig er det jo litt rart at det er så mange voksne mennesker som ikke klarer å skrive riktig (for jeg tror neppe disse kommentarene er skrevet av en på 10 år).

  32. Jeg har ikke innsett hvor få hatets du egentlig har før jeg så denne videoen. Du viste jo kommentaren til Felizia-et eller annet fra Instagram, og jeg måtte rett og slett le litt, for selv tente jeg skikkelig på den kommentaren når jeg så den! Jeg vet jeg egentlig ikke burde bry meg, hvertfall ikke når du ikke gjør det, men det irriterer meg så ekstremt når folk sier at noen ER overfladiske… Det vet vel ikke de?
   Jeg digger at du tør å være deg selv, og IKKE MINST at du tør å vise at du er stolt av kroppen din!! Fuck Janteloven!!
   Håper du har hatt en fin dag:-)

  33. Så tøff du er, du har virkelig bein i nesa! Har lest bloggen din en stund og elsker den!! Veldig morsomt å lese, også ser du kjempe bra ut! Virkelig en inspirasjon:)

  34. Det bra Stina!!!
   Liker måten du takler dette på🤗
   Har ikke fulgt bloggen din så lenge men når jeg starta kunne jeg ikke holde meg unna den✌️

  35. E synest det bare veldi slemt askrive hat 😍 eeeeeeeeeelsker de Stina 😍😘😍 du e kjempe flink å lage videoa ser på dei heiletida du e bare så perf 😍😍😍😍💗💗💗💗😍😘😘😘😘😍 kan du legge ut en vlog eller noe ??😍😍💗😘😍💗💗😍

  36. herlighet, folk kan vere så frekke og slemme! Understand you stina!! Stå på videre! bra du ikke tar til deg hate:) ++husk å ver stolt over kroppen din!! FUCK HATERS!! :):)

  37. Skjerp deg! Du bør virkelig ikkje sei sånne ting, folk slit kanskje med personlige ting. Dysleksi er noko seriøst som ein ikkje bør tulle med, og skal me alle leite etter feil på din blogg? Da blir me sittande i heile natt.. Kor gammal er du igjen? For her oppførte du deg som om du var 14. Du er ikkje noko bedre sjølv når du heng ut folk offentlig..

  38. Du forstår vell hvorfor du får mange seksuelle henvisninger? Jeg mener, du kler deg ganske så lettkledd I HVER ENESTE VIDEO. Så den delen kan du faktisk gjøre noe med om du ikke ønsker de spesielt ubehagelige henvisningene.

  39. Hei Stina❤️ Jeg synes at folk som skriver stygge kommentarer burde få seg en ny hobby. Skjønner ikke at folk gidder. PS: Kan du foresten lage en video om julegavetips når det nærmer seg jul??

  40. Hei! 🙂 det er mulig at noen har kommentert dette fra før av,men tenkte jeg skulle si det uansett. Den rosa leppestiften du brukte i denne vidioen kledde deg ikke akkurat så bra synes jeg da😐😛(var litt sånn at jeg fokuserte mer på den enn va du sa) synes selv at du er en av Norges diggeste og mest positive jenter/damer🙈 stå på! Bra vidio

  41. VIL BARE SI ENTING TIL ALLE DERE HATERE: 1. JEG SKRIVER MED STOR SKRIFT FOR AT ALLE SKAL KUNNE SE DETTE 2. DERE ER FEIGE! SKRIVER DU STYGT OM STINA HER SÅ ER DU FEIG, EN MOBBER, EN HATER, EN SURPOMP, EN LITEN DRITTUNGE OG EN SKIKKELIG RARING.
   HVIS DU VIL VÆRE DET SÅ KAN DU FÅ LOV TIL Å SKRIVE HAT, MEN HUSK! HVIS DU IKKE LIKER NOE SÅ HVORFOR GIDDER DU DA Å SKRIVE HAT? HVORFOR ER DU DA FAST LESER? HUN TJENER PENGER PÅ AT DU LESER BLOGGEN HENNES!
   Sånn! Da får vi vel bare se hvem som er idioter, da?

  42. Herlighet, så frekke og slemme folk i verden kan vere! Understand you Stina! Så på videre og husk å ver stolt over kroppen din! FUCK HATERS! Stå på videre finaste stina❤️

  43. Haha jeg digger deg Stina og holdningene dine! Og sant som du sier, de som har det bra med seg selv har ikke behov for å rakke ned på andre! Det bare lyser en deilig dose girlpower av deg, og dette vil jeg ha masse mer av! haha 😀 du er bra! stå på videre =)

  44. Du er kjempe pen og de haterne er bare sjalu på deg siden du er pen og tyn og du må være deg hele tiden 😘😘

  45. Synes det er litt dumt at du henger ut folk med fullt navn. Greit nok de som gir deg direkte hate, men det er noen som kun gir deg konstruktiv kritikk som ikke er direkte rettet mot deg. Som han på youtube om sukker-utfordringen

  46. Helt sykt at folk orker å hate. Hva faen er problemet? At de ikke har nok selvtillit eller noe sånt. Men jeg har ikke lest så mye, men hvorfor reagerer alle på vekten din? Lite eller mye, det er vel kun du som kan bestemme over deg selv. Hvor mye var det du egentlig veide? Siden alle klikka helt, haha. Stå på!!

  47. Synes du kunne taklet dette bedre. Å vise fingeren, si “fuck you” og henge ut folk med fullt navn syns jeg ble litt drøyt.

  48. Hei, Stina!
   Synes personlig at det er herlig at du viser fram kroppen din, det er det nok mange gutter som setter pris på. Så ikke hør på den magekommentaren. Vi koser oss 🙂

  49. Utrolig morsom video! Morsomt å se hvor mye tid folk bruker på å kommentere dritt til andre.. Pleier egt ikke å kommentere, men synes bare at du burde vite, at du er en utrolig flink blogger og hjelper både meg og andre i vanskelige situasjoner + at du også er litt som en storesøster for oss☺️ du er helt unik som du er, Stina!💗

  50. Hei 🙂 Jeg ble faktisk litt overrasket når jeg hørte på svarene dine, du hadde så utrolig mye selvtillit og du strålte som bare det 😀 Det var veldig morsomt å se på å. Du ga meg inspirasjon til hvordan å reagere på folk som slenger dritt, så takk for det hehe 🙂 Ha en fin kveld videre 🙂

  51. Hei Stina.
   Elsker hvordan du responder på komentarene, du viser at du ikke bryr deg om at de skriver dritt som om de var mye bredere enn deg.
   Så enig “lei av bloggen og bilder av magen” SLUTT Å SE PÅ DET DA!
   Bra at du lager slike innlegg å viser at du dont give å fuq hva slemt de sier om deg.
   Du er perf, og de folka er bare ute etter å såre deg, bra du ikke blir det.
   Elsker bloggen, og deg seff!
   -Siri

  52. Hei Stina! Pleier egentlig ikke å skrive kommentarer, men nå må jeg! Jeg ville bare si at du er utroolig pen, omsorgsfull, snill, varm og god person. Du er en de beste bloggeren jeg vet om, og du inspirerer meg veldig! Jeg synes det er bra at du ikke bryr deg om hat-kommentarene du får. Jeg leser mange blogger, men din er helt klart den beste! Du er et godt forbilde for alle jenter på min alder. Jeg lurer på om du kan lage en video om hvordan man snakker med foreldrene sine om puberteten og slik. håper på svar hilsen Mia 13 år 🙂

  53. Wow Stina! Virkelig stolt av deg! Selv om jeg ikke kjenner deg! Du er et fantastisk menneske og du er deg selv, noe som er en fantastisk egentskap! Å alle haters har bare ikke nok sosialt liv! Finn på noe annent å gjøre!

  54. Slemme hatere altså, de skriver det bare fordi de er sjalue! Jeg elsker bloggen din og synes du er perfekt på din måte:-)
   Og utrolig sterk som klarer å overse disse kommentarene:-)

  55. Hei Stina! Husker du den Ting jeg ønsker jeg visste om da jeg var tenåring? Den delen hvor det handlet om narkotika, den delen brukte jeg til et speidermerke som heter rusgift. Jeg viste den til patruljen min (gruppe gaupe) som en del av PowerPointen min. Jeg brukte den videoen også til å vise hele trinnet mitt (44 elever). Jeg viste den til patruljen og trinnet. Lærerne spurte om jeg ville holde den PP for hele trinnet, så da sa jeg ja..Jeg håper det var greit at jeg viste den? Skulle bedt om lov først.. Unnskyld.

  56. Utrolig bra video! Du er rå Stina! 😀 Digget denne altså! xD Ville sagt mye av det samme om jeg fikk disse hat kommentarene 😀

  57. nå mistet jeg all respekt for deg, dessverre.
   Du mobber folk med skrivevansker og dysleksi..
   leppestiften burde vært en annen farge..nogood

  58. HAHAHA du er konge (dronning) Stina! Fortsett med den holdningen, skulle likt å sitt ansiktene på haterne nå! 🙂

  59. Skulle virkelig ønske jeg hadde like mye mot og god selvtilitt som deg! Du har en utrolig bra ”attitude”, og du må aldri ta det personlig når du får slengt sånt dritt av folk som ikke kjenenr deg på nett! Stå på!

  60. Dysleksi er ikke en sykdom, men et syndrom. En usynlig funksjonshemning. Å kalle andre for retarded på grunn av sine skrivefeil, er heller ikke ok.

  61. Det at folk har skrive feil her og der, betyr ikke at de dumme eller retard. Det kan være dysleksi.
   Men det er bra at du svarer tilbake på de stygge kommentarene. Jeg tenker at de som skriver stygge ting om deg er en gjeng med negative mennesker, som rett og slett ikke har mye å gjøre på fritiden 😛 Det tenker jeg i vertfall. Sure og negative folk burde ta seg en bolle å holde Kjeft!

  62. du eier alle haterene 🙂 helt utrolig at folk fortsetter å hate i dette kommentarfeltet, etter at de har sett at det ikke går inn på deg… dumme :’) jeg nekter å tro at de som kommenterer sånnt har et bra liv, har det bra med seg selv og har masse gode venner… jeg feks ser ikke det som haterene sier om utseendet ditt, legger ikke merke til magen og begynner ikke å irriterer meg over det… studerer ikke bildene… fordi jeg er selv fornøyd med min kropp.. så ja, det ligger nok noe i det!

  63. Første gang jeg er inne på bloggen din. Du hadde tatt deg bedre ut om du ikke gikk i forsvar på en hver hatkommentar du får. Må vel være bedre å vise at du hever deg over det istedenfor å gå til motangrep på personene. Noe til ettertanke kanskje:)

  64. Hei Stina!
   Syns du gjør en bra jobb med bloggen din og du har nådd langt med det du gjør- Det står det respekt av!
   Men det som det ikke står like mye respekt av er måten du oppfører deg i denne videoen.
   Hat meldinger er noe dritt og flere av kommentarene du får er både idiotiske og unødvendige og verken du eller andre fortjener slike hatmeldinger.
   Problemet er bare at du svarer dem med samme mynt- med hat og drittslenging og nedlatende kommentarer. Og det også på kommentarer du har fått som ikke er hat, men konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger.
   Jeg syns det er topp at du har selvtillit og at du er stolt av den du er og hvordan du ser ut! Men som en offentlig figur og forbilde for veldig mange unge jenter, syns jeg du burde stå frem med et litt bedre eksempel for hvordan man takler hatmeldinger, for her kan de unge påvirkelige jentene som følger deg fort få et litt feil syn på hvordan å takle hat/mobbing.
   Ved å vise at man hever seg over det på en måte som ikke er å lange ut mot dyslektikere og kalle folk for dumme. Ved å vise at man “vender det andre kinn” og hever seg over stygge kommentarer, så kan du, om forbilde for disse jentene, bidra til at andre som blir mobbet eller får hatkommentarer til å gjøre det samme.
   Men går man frem som forbilde og viser drittslenging mot drittslenging, er det dette de unge og påvirkelige ser og da kommer man faktisk ingen vei!
   Håper du ser på denne kommentaren som den konstruktive tilbakemeldingen det er =) klem fra meg!

  65. Helt enig i det Charlie skriver over her, men minnet meg selv på at du BARE er 22 år. Du har MYE å lære Stina, du har selv valgt å bli en type offentlig person, riktignok via blogging, men…..God dag til deg.

  66. Haha,lo godt nå 😀 hva skjer med folk?hvor er folkeskiken ? Jeg synes at du er kjempe flink og at det var en bra vidio. stå på!! Ha en fin dag videre.

  67. Altså greit å forsvare seg mot usaklige kommentarer, MEN da må du hvertfall svare saklig tilbake. Å kalle haterne dine for dumme (man er forresten ikke dum fordi man har skrivefeil) blir forferdelig usaklig og du synker faktisk ned på deres nivå.. Noe å tenke over kanskje..

  68. Syns det er kjempe fint at du lagde den videoen kanskje det kommer til og hjelpe andre med og ikke ta det inn på seg jeg bryr mek ikke om det men vet mange andre gjør det 😘

  69. Hva var det du egentlig prøvde å oppnå med denne videoen? Tror ikke du selv skjønner hvor dårlig lys du setter deg selv i, men for all del fortsett å oppfordre til nettmobbing.

  70. Jeg synes det er supert og tøft at du leser de kommentarene. Jeg tipper de bare er sjalue for det er jeg. Når kommer neste girl taLK video forresten?
   You go girl!😚

  71. Jeg syntes det du sa i slutten var veldig ‘sant’. Du er en god jente med sterke meninger, og tåler mye. Vis jeg hadde vært blogger eller kjent, hadde jeg ikke brydd meg om de stygge kommentarene, men som meg hadde jeg blitt litt såreet, så tenkt: jaja de/du får bare ha det så godt.. <33

  72. Hei Stina! Jeg kunne gjerne vært anonym som resten av de “feige” som slenger dritt. Men jeg driter forsåvidt i om du går på personangrep på meg, som du gjorde med veldig mange i videoen, som er noe av det første jeg vil si er nettmobbing rett og slett.
   Jeg skal starte med å si at jeg liker bloggen din, du skriver godt og tar fine bilder, du legger ut mange gode tips og mye inspirasjon på bloggen din å hente, det skal du ha. Så du kan misforstå meg på alle mulige måter fra nå av.
   Du svarer jo med samme mynt til de som hater på deg. Altså, hva er poenget? Poenget med denne videoen er langt ifra at du viser selvtillit og at du tør å stå opp for hatkommentarer, nei – poenget med denne videoen er åpenbart å vise makt og slenge dritt tilbake: noe som du ikke tjener en dritt på, det viser bare du er like dårlig som dem.
   Måten du svarer på er ekkelt, rett og slett. Det viser at du har null selvtillit, og du er bare ute etter å rakke ned på de andre. Mange av kommentarene var ikke så ille en gang at du trengte å si at du sa til dem. Hva oppnår du med å kalle noen bitch, for eksempel?
   Hvis du så jævla mye har lyst til å være et forbilde, så bør du sette deg ned og tenke to ganger over hva du nettopp har drevet å sagt til noen, uansett hvor ille det var og anonymt det var – du er bedre enn å slenge tilbake med leppa.

  73. Tatt fra wikipedia ”Verdens helseorganisasjon definerer ifølge diagnoselisten dysleksi som en SYKDOM som innebærer vansker med å lære å lese til tross for vanlig opplæring” til folk som sier det ikke er en sykdom, jo det er det! elsker deg Stina <3

  74. Det var morsomt og se alle de teite kommentarene😂
   Elsker deg så høyt, hadde aldri klart og sende deg en stygg melding. LOVE YOU😘

  75. Flott at du faktisk viser oss en negativ side ved bloggingen din, og ikke bare det som kan være positivt. Mange tror blogging er kjempe lettjente penger, men det er det ikke. Det er mye negativt ved det også. En god del av dette er hat. Alle bloggere får hat. Det som er annerledes ved deg er at du faktisk viser oss det som er negativt ved blogging og sier faktisk all jobben med det. Du fortjener alt du får, for du står på og har gjort deg fortjente til det. Gjennom å ha lest bloggen din i ett par år nå så ser jeg hvor mye du har utviklet deg som blogger og hvor mye du stikker deg ut fra andre bloggere. Du viser oss det mange er opptatte av, men samtidig skriver du om viktige saker. Og viser oss en alle sidene av deg selv. Dette kommer du til å komme langt med.
   Fortsett med det du gjør og elsk det. Ikke la noen stå i veien for deg nå gjør det. La dem stå ved siden av deg og la deg hjelpe til. Stå på stina. Du fortjener alt godt og ros du kan få for du er virkelig et stort forbilde for alle.

  76. Kan du lage en diy-room-decor video av vinter diy?
   Eller fem enkle og raske frokost tips før skolen?
   Og kanskje fem hårfrisyrer til skolen? <3
   En video om søte og comfy outfits for skolen hadde også vært morsomt <3 😀

  77. Skjønner ikke hva det er med de folkene som alltid må slenge sånne kommentarer du er jo pen, vakker og den beste blogger som jeg vet om😄😘

  78. Skjønner ikke hva det er med de folkene som alltid må slenge sånne kommentarer du er jo pen,
   Vakker og den beste blogger som jeg vet s

  79. Jeg veit at å bruke tida her på å slenge dritt er ganske så unødvendig, men jeg vil bare bringe fram et rent fakta. Du sier at andre folk er frekke, også viser du finger og sier bitch til dem, mens du kaller dem retarder. Spør du meg, er det det som er frekt.

  80. Jeg synes det er helt greit at du sier alle kommentarene du får, men du kunne spart deg for å nevne navn. I tillegg er det mobbing og latterliggjøring flere ganger i løpet av videoen din. Tenk deg om neste gang.

  81. Hvorfor ser egentlig folk på videoene dine hvis de ikke liker de? Det er noe jeg ikke skjønner helt.. Jeg synes du er en super pen og flink blogger Stina!

  82. Syns det er flott at du tar opp negative kommentarer på bloggen, så det blir satt fokus på et viktig problem. Men syns du kunne gjort det på en litt mer profesjonell måte. Det er ikke greit å henge ut og slenge samme dritten tilbake til leserne dine. Å si at noen ikke kommer til å bli en god mor osv ganske krenkende og sårt å si. Hvis du virkelig sier at det ikke går inn på deg hadde du ikke hatt noe behov for å gi tilbake med samme mynt. Syns du kan tenke deg om litt mer neste gang.

  83. Ahahahah, at folk har så mye fritidsproblemer at de finner på å legge igjen hate kommentarer x’D og når de engang ikke klarer å skrive rett engang… Syntes litt synd på dem.. Veldig bra at du ikke bryr deg om dem, stina (; btw, jeg heter også stina 😀

  84. Fikk latterkrampe av den siste kommentarenxD du er nydelig stina(: skjønner godt at folk skriver stygge kommentarer til deg, de er så jvli sjaluexD jaja.. Stakkar dem da(: btw. Elsket bloggen din(:

  85. Sykt bra video! 🙂 haha lo veldig mye av dine tilbake kommentarer til haterne! Bra du takler det som du gjør, fordi slike er ikke nødvendig å ta til seg! Love you <3

  86. Herregud! Jeg blir så flau på dine vegner.. Du kommer til å tenke det samme når du er blitt voksen 🙂

  87. Stina ikke bry deg om de dumme kommentarene! Du er pen vakker og kjempe flink til å lage videoer! Men et spørsmål kan du ha DIY på youtube kanalen din?!

  88. Hei Stina, elsker bokstavelig talt bloggen din, du er et så stort forbilde for meg!! Et par ganger i denne videoen holdt jeg på å le meg i jel!! Sorry hvis det er mange skrivefeil, har ingen problemer med å skrive riktig, bare er ikke så flink til det!!😁😅 jeg begynte å blogge pga deg!! 😊 du har faktisk besøkt bloggen min en gang, og kommentert ett innleg jeg skrev om deg!! Når jeg så det holdt jeg på og dø på meg siden du, mitt aller største forbilde hadde besøkt min blogg og kommentert dær!! Hvis du lurer på hvem blogg det var så var det Erosm.blogg.no. Håper du kanskje vill stikke innom dær en gang til, jeg har prøvd å ta til meg alle tipsene dine fra videoen din om blogging, kanskje du en gang kan lage en video om de kommentarene du liker aller best!!😘 hilsen din aller aller største fan!!😘😍

  89. Jeg skrev den forrige meldingen tror jeg vertfall hvis ikke det er kommet noe etter den. Den var sykt lang og hadde sikkert mange skrivefeil, det beklager jeg. Som jeg skrev da, hadde du vært innom bloggen min tidligere, og kommentert på bloggen min Erosm.blogg.no under innlegget: tester ut noe fra stinablogg. Da var jeg så glad at jeg nesten satt meg ned å gråt av ren skjær glede, lurte på om du kunne gi meg noen tips om hvordan jeg kan forbedre bloggen min, jeg låven å følge dem så godt jeg kan!! Og kanskje du kunne legge inn en liten kommentar til!???? Klem din aller aller aller største fan noen gang ever!!!😘😉😘😍

  90. Denne er egt litt send da men Jajaja… Du er en jente som får meg til å smile 🙂 når du selv ler av hatkommentarer så ler jeg å 🙂 med det er seff ikke bare derfor jeg ler, men fordi jeg skjønner hvor utrolig teite dem er. Jeg er utrolig glad i bloggen din og at jeg har møtt deg i Hokksund:) just be how you are, not what others want you to be❤️ ( er ikke så god i engelsk men prøvde egt å bare si at vær den du er og ikke hva de andre vil at du skal være) du er et STORT forbilde for meg på 13:)

  91. De fleste som leser bloggen din er 14 år liksom, take a chill pill. Fokuser på å være et godt forbilde og ikke en wannabe bad ass som klikker på småjenter

  92. Ikke ta det på feil måte Stina jeg elsker å lese bloggen din og se på YouTube kanalen din, men det er jo ikke særlig modent å slenge drit tilbake. Jeg vet jo selvsakt at det ikke er noe særlig å få hate, men det er ikke bra å ta igjen heller. Å angripe skrivefeilene og kalle det for sykdom er ikke veldig bra gjort av en populær blogger på topp-listen. Du er heller ikke et veldig godt forbilde for yngre. Prøver ikke å være frekk bare sier min mening.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg