Slik ser jeg ut med rødt hår!

Har du noen gang lurt på hvordan du ville sett ut med blondt hår, grønne øyne, røde lepper, eller svart hår? Vel, nå trenger du ikke eksperimentere med hårfarge, linser og sminke lengre. Nå kan du teste ut alt på nettet! Det er en side som heter taaz.com som du kan laste opp ditt bilde, også kan du eksperimentere med masse forskjellige ting. Du kan til og med legge på hårsveiser til kjendiser. Så hvis du lurer på hvordan du ville sett ut om du hadde hatt håret til Kim Kardashian eller Selena Gomez, kan du få vite det nå!

Selv syns jeg det er veldig interessant å se hvordan jeg ser ut med andre hår- og øyenfarger. Det gjør så utrolig stor forskjell! I tillegg blir det lettere å vite hvilke farger som kler meg best, og hva jeg burde ha av hårfarge og sminke. 

Under kan du se noen bilder der jeg har redigert mitt eget hår til forskjellige farger, tatt på linser og mer sminke. Ganske sykt hvor forskjellig man kan se ut med litt andre farger! 

Selv syns jeg faktisk at originalen kler meg best. Men det er jo egentlig veldig betryggende, for da vet jeg at jeg har det som kler meg best. Test gjerne ut siden og fortell meg hvordan det gikk med deg!

33 kommentarer

Siste innlegg