Sunday Mood

Okey, nå kommer dere faktisk til å få sjokk. Jeg som vanligvis ikke er så flink med barn, og har egentlig null erfaring med de, passet tanteungen min på 4 år i hele går, og hun har til og med sovet hos meg. Og det har faktisk gått veldig bra! I går tok vi toget fra Mjøndalen og inn til Oslo sammen. Så tok jeg med henne på en godteributikk som hun fikk gå helt bananas i.

Deretter ble det Frozen og Prinsesse Sofia hele kvelden. I dag stod vi opp halv 12 og satt oss forran tv’en igjen, og spiste frokost i hver vår pyjamas. Veldig koselig! Hvem skulle trodd at det skulle gå så bra når jeg passet på et barn? Nå skal det sies at søsteren min har oppdratt henne ekstremt bra, så det gjorde det nok litt lettere. Men fordet da, stjerne i boka på meg nå syns jeg!

Nå skal jeg sette igang med planlegge uken, og svare på ukens spørsmål. Ser dere forresten at jeg har kjøpt ny stol til skrivebordet mitt? Var innom IKEA på torsdag og kjøpte inn masse nytt kontorutstyr. Følte det virkelig var på tide å kaste vekk den gamle klapp stolen, som i tillegg hadde knekt. Haha, den burde vel vært byttet ut for lenge siden. Men jeg er virkelig maks treg noen ganger!

Uansett, håper dere har hatt en fin helg og har kost dere masse! 

 

9 kommentarer

Siste innlegg