5 Beauty hacks

annonse – lyko, bubbleroom, kicks

Spar penger på hårfarge – Jeg har farget håret mitt hjemme siden jeg gikk i 7. klasse. Det kan enkelt gjøres på egenhånd, og du sparer mye penger på å ikke gjøre det hos frisøren. Om du skal bleke kan du ikke gjøre det hjemme. Men å farge ettervekst er null stress å gjøre hjemme! Selv bruker jeg DENNE fra Garnier for å farge håret og den koster bare 105,- kr.

GENSERHER

Rød og tørr i huden? – Om vinteren blir ofte huden vår både tørr, rød, gusten og grå. Ikke noe gøy! For å unngå dette bør du skrubbe huden en gang i uka for å fjerne død hud, min favoritt skrubb finner du HER. Hver kveld bør du smøre inn hele kroppen med DENNE body lotion. Du kommer til å se store forskjeller, og plutselig er huden din smidig og gyllen igjen!

 

Sminke som holder hele dagen – For å få sminken til å sitte som støpt hele dagen er du nødt til å bruke en setting spray. DENNE gjør at sminken sitter hele dagen og hele kvelden, og den gjør at du ikke blir så fort blank utover dagen også. Selv bruker jeg mye sminke, og jeg trenger nesten aldri å touche up ila dagen når jeg bruker denne!

GENSERHER

Neglelim – Jeg har satt på negler selv i litt over to år. Jeg orker rett og slett ikke å bruke masse tid (og penger) hos negleteknikkere, så jeg gjør det rett og slett selv. I løpet av denne tiden har jeg virkelig merket en ting. De fleste limtuber som følger med til negler er dritt. Haha. Så jeg bruker alltid DETTE limet fra Kiss som har pensel og som gjør at neglene holder ekstra lenge. Jeg bruker forresten DISSE neglene fra Nailhur.

 

Ansiktsmassasje – Når jeg tar på meg fuktighetsmaske, pleier jeg å bruke en face roller for å massere ansiktet. Det stimulerer blodsirkulasjonen og gir ansiktet en helsemessig glans, og du får massert ansiktsmasken godt inn i huden. Når jeg masserer pleier jeg å massere oppover og utover. Dette løsner også opp knuter jeg får i ansiktet, og det føles veldig deilig ut etterpå! Jeg bruker DENNE til å massere, og DETTE er min favoritt fuktighetsmaske.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg