Sjekket inn i Oslo

Heisann fra Oslo! Tidligere i dag sjekket Chloe og jeg inn på The Hub. Siden jeg hadde vippetime dro jeg litt tidlig til Oslo, helt uten sminke. Så når vi hadde sjekket inn var det bare å kose litt med Chloe og la henne bli trygg på rommet, også var det rett avgårde på vippetime.

Så fort jeg kom tilbake derfra var der bare å kaste i seg en sandwich fra Joe & The Juice, dusje, sminke meg og krølle håret. Så nå sitter jeg endelig nesten klar i senga med silkepysjen på. Per Fredrik kom nettopp hit. Han har vært på en jobb med NRK i dag, så han dro inn til Oslo litt tidligere enn Chloe og meg.

Nå skal jeg snart hoppe inn i kjolen og knipse noen antrekksbilder. Men tenkte jeg kunne vise dere hotellrommet først. Vi har jo sett på hotelleventyret serien, så det er litt ekstra gøy å være på dette hotellet. Også jobber en veldig god venninne av meg her (hun er også på alle skjermene på hele hotellet, hehe!), så det gjør det litt ekstra koselig. Hun hadde til og med skrevet en liten hilsen til meg som lå på senga. Koselig!   

Chloe hadde veldig lyst på desserten. Men hun fikk nøye seg med hunde namme-nam! Hehe!

Nå ligger Chloe ved siden av meg i kjent stil oppe teppet med en sutt. Hehe! Skal vise dere kveldens antrekk etterpå!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg