Det jeg gleder meg mest til er

Nå er det ikke lenge igjen til sommeren er her, og jeg gleder meg ufattelig mye! Altså, sommeren er virkelig min favoritt årstid. Da kan man leve i shorts og kjoler, man kan kjenne den varme deilige solen, høre fuglene kvitre og ikke minst kan man endelig komme seg litt ut igjen. Vinteren er virkelig den årstiden der jeg tror de fleste av oss stenger oss altfor mye inne. Kanskje ikke så rart i og med at det blir iskaldt, og mørkt innen kl 16 hver dag.

Men, heldigvis er sommeren rett rundt hjørnet så nå er det bare å glede seg! Selv har jeg kjøpt inn et par sommerting som jeg gleder meg veldig til å bruke. Blant annet solbrillene og vesken på bildene. Også folkens, endelig har de begynt å selge pioner i blomsterbutikkene igjen. Bare det i seg selv er grunn til å juble. Jeg syns pioner er så utrolig fine, og de gir et skikkelig fint og sukkersøtt preg i rommet. Er dere ikke enige?

Men, før jeg runder av innlegget vil jeg gjerne høre hva DU gleder deg mest til i sommer! Selv gleder jeg meg mest til at det blir varmt og man kan være mye mer ute! 

26 kommentarer

Siste innlegg