Endelig et sted som er vårt!

Da er jeg tilbake i Oslo igjen etter en lang dag med mye kjøring. Nå har vi fått kjøpt inn helt nye gulv til huset, og jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir med de nye gulvene. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til vi skal flytte inn, og jeg håper det blir så fort som mulig. Men, det er fortsatt en del som skal fikses. Hele kjøkkenet må byttes ut, og vi må kjøpe inn alt mulig av møbler. Men det er veldig gøy å planlegge og velge ut alt. Endelig har Per Fredrik og jeg et sted som er vårt, og det blir så godt! 

Siden jeg sitter på sofaen godt under pleddet, og virkelig ikke er klar for bilder, blir det heller noen antrekksbilder jeg tok for et par dager siden som jeg ikke har rukket å publisere enda. Hehe! 


Nå skal jeg rett inn på Pinterest og virkelig finne masse inspo til det huset. Kanskje jeg skal legge ut noe av det jeg finner og liker her så dere kan se? Forresten, veldig mange av dere har spurt om jeg kan lage flyttevlog og housetour. Og ja det skal jeg selvfølgelig lage! Vet ikke helt hvordan jeg kommer til å gjøre alt enda, og jeg skal lage en video for hvert av rommene, eller hvordan jeg gjør det. Men videoer blir det, det kan jeg love dere!

26 kommentarer

Siste innlegg