Vi skal flytte sammen!

Endelig kan jeg avsløre noe jeg har holdt hemmelig helt siden i januar. Per Fredrik og jeg skal nemlig flytte sammen! Å finne drømmehuset har vært litt av en jobb. Vi begynte å se på hus og dra på visninger i januar, og først i midten av mars fant vi endelig drømmehuset. Grunnen til at vi ikke har sagt noe om dette før nå, er rett og slett fordi vi ikke ville si noe før vi hadde kjøpt huset, og rett før vi skulle flytte inn. Og gjett hva! Vi overtar huset allerede denne uken! Men, vi skal ikke flytte inn før i løpet av mai, siden det er noen ting som må fikses på så det ser ut sånn som vi vil ha det. 

Mange av dere lurer sikkert veldig på akkurat hvor vi skal flytte. Og vi skal flytte til Sandefjord! Så jeg blir ikke noe Oslo-girl lengre. Men det syns jeg er veldig deilig egentlig. Mye av grunnen til at vi flytter til Sandefjord er rett og slett fordi Per Fredrik kommer derfra, og fordi jeg ville flytte utenfor Oslo. Så da ble det mest naturlig å kjøpe hus der. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg elsker Oslo som by, og kommer til å pendle mye dit, for å dra i møter og være med venninner. Men å bo i Oslo syns jeg er altfor slitsomt. Jeg er hjemme veldig mye da jeg jobber hjemmefra, og da vil jeg heller ha et stort hus å bo i, fremfor en liten leilighet i byen. I tillegg syns jeg det er litt slitsomt å bo i byen, med tanke på at det alltid er naboer som bråker, det er skummelt å gå ut om kvelden, og mye mer. Rett og slett, er jeg veldig glad for at vi skal flytte et stykke unna Oslo, men fortsatt såpass nærme at det er null stress å pendle frem og tilbake en gang iblant. 

Men, tilbake til huset igjen. Vi har virkelig funnet drømmehuset, og jeg gleder meg skikkelig til å innrede det. Endelig skal jeg få meg skikkelig walk-in closet, eget kontorrom, havutsikt, og et hus som er 5x så stort som leiligheten jeg bor i nå. Det blir så fantastisk det! Også skal det virkelig ikke legges skjul på at jeg gleder meg veldig til å kunne være enda mer med kjæresten min. Vi savner hverandre veldig mye, siden vi må pendle så mye frem og tilbake får vi ikke vært med hverandre så mye som vi ønsker. Så det skal bli helt ekstremt deilig å slippe og savne hverandre! 

Vil ikke legge ut noen bilder av huset før vi har tatt over, og begynt å fikse litt ting. Så det får dere vente i spenning før dere kan se!

 

 

– Følg meg gjerne! – 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

 

108 kommentarer

Siste innlegg