Dette kan du gjøre i helgen!

Endelig fredag og det betyr helg. Men, hva skal du gjøre i helgen? Ofte om man ikke er så flink til å planlegge, ender det ofte opp med at man ikke får så mye ut av helgen, og når mandagen kommer føler man at helgen bare fløy forbi. Derfor har jeg laget en liste over ting du kan gjøre i helgen, for å få en morsom helg. 

– Ta bussen / trikken / toget til en helt ny stasjon du aldri har gått av på før. Utforsk stedet og få nye minner! 

– Ta deg en skikkelig spadag hjemme. Kjør på med hårkur, ansiktsmaske, manikyr, pedikyr, og alt mulig med velvære produkter du enn måtte ha. Er du så heldig at du har et badekar, kan et langt bad med pleiende oljer også være helt fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Test ut nye hårfrisyrer. Hvor ofte går du ikke for den samme hårfrisyren? Bruk helgen til å søke rundt på youtube og finne masse nye frisyrer. Jeg har forresten laget et par videoer som du kan få litt inspirasjon fra!

 

– Spenn på deg skoene og ta deg en joggetur ute i skogen. Få masse frisk luft, og koble ut fra hverdagens kjas og mas!

– Sett deg ned i godstolen med laptopen på fanget og les igjennom favorittbloggene dine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Fresh opp rommet ditt. Ta en skikkelig rengjøring der du går igjennom alle tingene dine, kaster det du ikke bruker/trenger og fresher opp med litt nye fine ting. PS; Et par grønne planter kan gjøre stor forskjell på et rom. Anbefaler å gå for ekte planter da det er mye finere, og gir et mye friskere utseendet. 

– Inviter med jentegjengen på middag, eller arranger en venninnekveld! 

 

Hva skal du i helgen?

 

16 kommentarer

Siste innlegg