Kylie Jenner-ish leppestift!

Den siste tiden har trenden “liquid to matte” blitt veldig hot! Kylie Jenner og Jeffree Star har blant annet gitt ut hver sine kolleksjoner med dette. Dette er altså en lipgloss man påfører, og etter et par minutter blir den matt. Personlig er jeg helt hekta, og har ventet på et slikt produkt evig lenge! Jeg har prøvd noen forskjellige varianter av disse, men min favoritt er definitivt Max Factor lipfinity.

Fargen holder bokstavelig talt hele dagen. Første gangen jeg skulle teste den var i butikken da jeg testet den på håndleddet. De sa den skulle holde i 24 timer, og det gjorde den faktisk. Jeg prøvde virkelig å gnikke den vekk fra håndleddet, men den gikk virkelig ikke av. Så den holder faktisk det den lover, med tanke på 24 timer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som jeg også liker er at jeg kan kysse Per Fredrik uten at han får masse leppestift på seg, og jeg mister all leppestiften fra leppene mine. Her holder all leppestiften seg på kun meg, og det er jeg veldig glad for! I pakken følger det også med en leppomade man kan bruke om man vil ha litt gloss, samtidig som man ha farge som varer hele dagen. 

Fargen jeg bruker på bildene heter forresten “160 iced” 

 

 

Hva syns du om “liquid to matte” leppestifter?

14 kommentarer

Siste innlegg