Sneakpeak av huset vårt!

Uææææh, i dag har vi hatt overtagelse av huset vårt. Så nå har vi fått nøklene og gått over hele huset. Siden vi vil gjøre huset litt mer sånn som vi vil ha det, har vi tatt masse mål av rommene, og nå er vi på vei til IKEA for å kjøpe nye gulv. Vi vil at huset skal ha lysegrått med hvite, svarte og sølv innspill. Så da må gulvene skiftes. Herregud, dette blir så utrolig fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett etter at vi hadde kommet til huset ringte jeg søsteren min Madeleine med videofunksjonen som er på snapchat, og ga henne er full house tour. Hun hjelper oss med interiør, siden hun er litt flinkere enn oss på det. Så hun hadde allerede masse gode tips å komme med! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her blir kontoret mitt. Gulvet skal skiftes ut så det blir lyst grått, også skal jeg sette inn både kontorpult og sminkebord. Blir nok ganske mange timer inne på dette rommet. Hehe! Ut fra vinduet er det også havutsikt, så det er ekstra bonus! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt vanskelig å ta bilde. Men her kan dere se hvordan badet ser ut. Sykt kult at det er så svart og hvitt. Gleder meg helt vilt til å få større bad også. Blir ganske stor forskjell fra badet jeg har nå, som er på 4 kvm som jeg nesten ikke kan snu meg rundt på. Ah, dette blir så bra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere bilder av huset kommer etterhvert når ting blir mer klart. Så det er bare å følge med! 

64 kommentarer

Siste innlegg