Video: Vlog dag 3!

God lørdag! Da var endelig vlog dag 3 ute her på bloggen og på youtube. Noen stikkord om hva dagens video handler om; shopping, sykling, champagne, og feiring! Enjoy! 

Trykk HER for å abonnere på youtube kanalen min! Eller søk på “stina blogg” på youtube for å finne kanalen min. 

33 kommentarer
  1. du har vært flink å lage filmer med sånn bevegelse og tid om jeg kan kalle det det.. man ser liksom trafikken, fuglene å speed på ting. veldig bra filme egenskap!

  2. Ååh, så koselig video! Mye god stemning med klipp fra sykkelturen, vannet og resten 🙂 Så koselig å følge med! Ha en fin lørdagskveld!

  3. DU ER DEN BESTE BLOGGEREN. seriøst. fyfaen tiden du dedikerer, og all din entusiasme!! du er så flink! keep going, darling!

  4. Siden du er så glad i å ha blomster og sånt i bakgrunnen (når du filmer)og i huset ditt, hvorfor kjøper du ikke en orkide i stedet for å kjøpe en pakke med rose hver uke? Å kjøpe en pakke med rose i uken blir dyrt i lengden, mens en orkide er dyrt en gang og holder gjerne et år. Selv om blomstene på orkidee faller av betyr ikke det at du må kaste den. Blomstene kommer tilbake etter en periode 🙂

  5. Digger vloggene dine! Liker at du ikke bare filmer at du sitter hjemme, men at du faktisk filmer og snakker litt selv om du går ute 😀 Men jeg syntes Donna virker litt kjent? Var hun med på ingen kjære mor for noen år tilbake? Eller er jeg helt på bærtur? :p

  6. Veldig bra video som vanlig. Har forresten glemt å gratulere deg med 25 tusen abonnenter på YouTube. Det er vel fortjent! (:

  7. Kjempe gøy å følge med på deg, gleder meg til de kommende dagene. Vet det er vanskelig å holde kamera i ro når du filmer deg selv men på slutten ble jeg svimmel fordi det ble så ‘vinglete’ følte ikke så veldig det på de andre vlog innleggene men herregud, jeg er litt pirkete nå 🙁 Tøft og god film egenskap når vi får med landskapet og litt mer innsikt i hva du har i omgivelser. Good work!

  8. Jeg tror du er inne på noe her jeg Stina! 🙂 klarer du å videreutvikle dette? Da tror jeg du kan nå enda lenger… Om du klarer å dra ideen enda lenger, tenker ikke på tid, men på innholdet… Jeg vrir hjernen min for å gi deg et tips, men dessverre jeg har ingen for øyeblikket, men du har kanskje noen tanker selv… Stå på videre! Nå er du virkelig inne på noe 😉 Lykke til!

  9. jeg føler at du er alene og ikke har noen å dele med livet ditt enn bloggen
   hvor er kjæresten din hvorfor er du alltid ute alene er ikke det kjedelig?

  10. Hei, Stina!
   Utrolig gøy med filmingen😀 Veldig underholdene! Syntes du er flink med en stå-på-vilje uten like😀

  11. Det er så gøy å se deg på denne måten her! Litt mer personlig og ikke så oppstilt som på de andre videoene. Ikke slemt ment altså 🙂

  12. hvor får du kjøpt selvutløser stativ som du bruker til blogging? hadde blitt veldig glad for svar:) eller vet du om en måte jeg kan ta bilde av hele meg selv?

  13. Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din. Veldig gøyt å få inspirasjon fra deg. Jeg har et spørsmål som jeg håper jeg kan få svar på. Jeg har en venninne som ikke skjønner at det som er mitt er mitt. Ho stjeler sminken min, og bruker sminken hele tiden når ho er på besøk. Jeg er veldig lei av å kaste sminken min på grunn av henne. For jeg vil jo ikke bruke hud sminken min igjen etter ho har brukt det. Ho sliter veldig masse med hud sopp. Hva kan jeg si til henne for at ho ikke blir lei seg og for at ho skal skjønne at jeg ikke liker det ? Håper på svar 🙂

  14. Jeg må bare få sagt at disse vlog’ene er faktisk ganske underholdende å se på! Når jeg såg hvor lenge den første var, tenkte jeg bare at deeet kommer jeg ikke til å orke, men de er ganske morsome. Gøy å bli kjent med deg på den litt mer “naturlige” måten, og ikke når ting er litt satt-opp eller tilgjort – om du skjønner hva jeg mener. Får veldig inspirasjon til å lage mine egne vlog’er nå, for jeg er i New York og det hadde jo vært gøy å kunne tatt andre med rundt hvor jeg er så andre får sett litt av byen 🙂 Gleder meg til neste video! Du kan gjerne ha sånne dags vlog’er flere ganger! Ha en god dag, Stina 🙂 Klem

  15. Herregud, så naturlig og herlig du klarer å være på kamera – CRED! Jeg klarer ikke engang å si hei til mitt eget, haha. Du er superflink, og jeg er så imponert over alt du har fått til! Gratulerer så mye med 25 000 følgere og masse lykke til på veien videre – jeg hopper innom bloggen din i ny og ne, og finner inspirasjon hver eneste gang! 🙂 KANSKJE jeg skal gi video et forsøk til, takket være deg, hehe!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg